Team Angling Escapes - Angling Escapes

Wij zijn Angling Escapes

Sportvissers in hart en nieren

Ambitieuze vissers die elke dag weer gaan voor de beste prestaties aan de waterkant!

Alleen als je visser bent, weet je want andere vissers willen. Daarom is iedereen in ons Team een fanatieke visser. Zodat we jou kunnen aanbieden wat je zoekt. De hengelsport is een wereld op zichzelf. En iedere visser beleeft zijn hobby op zijn eigen manier. Maar de locatie hebben wij voor jou verfijnd zodat deze ook aan alle gemakken en verwachting voldoet voor jou als visser.

Waarom Angling Escapes

  • De mooiste betaalwateren/bestemmingen
  • Al meer dan 10.000 tevreden vissers
  • Voor én door vissers
  • Meer dan 2000 foto’s en video’s

Wat anderen over ons zeggen

A
Aaron Ritter

Class venue, great house and you can fish straight out the front of it too! Had a great week away with the lads 🙂

A
Ad Brak

Erg leuk water om met de familie naar toe te gaan. Zo zijn er meerdere speeltoestellen en zomers een zwembad. Het vissen is vrij makkelijk wat het voor de kinderen ook erg leuk maakt!

A
Andreas

Super verzorgde stekken met een prachtig visbestanden. Ad en zijn Team zijn ook top Geven goede tips en staan voor je klaar als je wat nodig hebt Goede vangsten binne 1 week meer dan 30 vissen gevangen waaronder 5 van boven 30 pond Gaan er zeker nog eens naartoe

A
Anoniem

Prachtig viswater en natuur gebied, waar je echt tot rust kunt komen. Het is nog een loc in opbouw , elektra, bootjes en (tuin) huisjes komen er nog zeker bij. Zit veel en mooi visbestand op, wat vanuit meerdere hoeken te bevissen is ! Nagenoeg elke gehaakte vis dient echter gehaald te worden met de […]

A
Anoniem

very nice water with a nice challenge well worth it

B
Bart van Haaren

Leuk betaalwater, we zijn van van vrijdag tot vrijdag geweest en hebben 25 vissen weten te vangen waaronder 10 boven de 15kg vissen. De topper was een schub van 18,9kg. Het is een mooi water met mooie stekken en mooie taluud randen. Wier rijk water, vis slim en je zult zeker een succesvolle sessie hebben.

B
Berry Beckers

Helaas was de vangst dit jaar een stuk minder mede door de omstandigheden maar het mocht de pret niet drukken. Heerlijk midweek gehad met een vriendelijke ontvangst van een enthousiaste gastheer. Ik kan het iedereen aanraden.

B
Bjorn

ik heb een hele mooie weekend gehad! En ook een van het oude bestand mogen vangen! In totaal 5 vissen gevangen

b
bob

Kleiner dan we hadden verwacht, beetje te klein voor de 6 vissers die er zaten. De schapen waren gezellig, maar vooor t vissen komen wij hier niet meer terug.

B
Brian van Rooijen

Echt een super mooi water met een super vriendelijke beheerder die echt goed op weg probeert te helpen hij spreekt wel echt alleen Frans maar hok doet echt veel moeite zodat je alles goed begrijpt via translate app. Je hebt wel echt een rubberboot of roeiboot nodig om de kale plekken te vinden maar als […]

C
Caroline

Vorige week geweest en echt een hele fijne vakantie gehad! De eigenaren Ria en Arie zijn erg aardig. We hebben 20 vissen gevangen! Volgend jaar hebben we ook alweer geboekt. De voorzieningen van het chalet zijn erg goed.

C
Chris

Beste Ad, Gerda bedankt voor een heerlijke weekje vissen voor een niet ervarende visser. Door jouw kennis, kunde en enthousiasme heb ik echt de ervaring gehad om een profvisser te mogen zijn. Daarnaast zijn de faciliteiten uitstekend en het hele gebied is prachtig. Dat je het weer ook nog zo heb afgestemd maakt jou helemaal […]

A
Arnold davis

Big fish. Great venue. Great price.

A
Arno

Heerlijke week gehad op Carpvalley en toch nog een paar mooie vissen gevangen. We komen een keer terug.