Home Beschikbaarheidskalender Nieuws Contact ☰ Menu

Angling Escapes Team

Het team bij Angling Escapes bestaat uit een hechte club karper en roofvissers, ambitieuze vissers die elke dag weer gaan voor de beste prestaties aan de waterkant! We stellen ons graag aan je voor! Klik gerust even rond, want onder “lees meer” kom je alles te weten over wat zij voor jou kunnen betekenen en ontdek je leuke weetjes! Aangenaam!

Waar ik mijn eerste ervaring op liep met vissen op zee was later een leidraad in mijn verder leven zal worden.Nu ben ik wonende te Beringen waar ik met mijn echtgenote Annick samen woon.

Wat het karpervissen voor mij leuk maakt is de ontspanning en de voorbereiding op de karpersessie in combinatie met een manier van vissen wat constant vernieuwing nodig heeft om de karper weer te kunnen verrassen!

Die letzten 31 Jahre habe ich damit verbracht, einem Zielfisch nachzustellen, dem Karpfen. Karpfenangeln ist für mich nicht nur einfach ein Hobby, sondern ist für mich eine Passion geworden.

Teammember Peer: Er is voor mij niets leukers dan in de vrije natuur bezig zijn met mijn grote hobby KOKEN.

Mijn passie voor de hengelsport is er met de paplepel ingegoten. Al van in de eerste jaren van mijn leven was ik niet weg te slaan bij het water.

Ik ben Marike Dijkstra en ik hou me graag bezig met socialmedia en fotografie. Al geruime tijd maak ik deel uit van het super leuke team.

Sinds mijn 7e vis ik al en vanaf mijn 11e ben ik op karper gaan vissen. Gewoon vissen zoals vissen bedoeld is, zonder al te veel verwachtingen.

Na vele jaren van vissen op karper in eigen regio, begon het steeds meer te dagen om nieuwe plekken te ontdekken en te bevissen.

I’m fortunate enough to balance a healthy work/fishing relationship and I often have the opportunity to explore venues across Europe whi...

Toen de eerste karper werd gevangen op een te kleine werphengel was ik meteen verslaafd aan deze sterke vis.

Kevin Hoes In België vis ik vaak op grote plassen en meren, af en toe kan je mij ook wel eens aan het kanaal treffen. Natuurlijk staan er j...

Hoi ik ben Bjorn Verbeeck,Ik vis al vanaf mijn 13e jaar. Ondertussen 15 jaar uitsluitend op karper. En in 2019 heb ik het bedrijf Holland Baits overgenomen.

In 2010 werd het een waarheid! Ik begon mijn reisbureau onder de naam De Vissende Hollander. Het duurde niet lang en het bedrijf groeide ook internationaal naar Angling Escapes.

Wellicht zie ik jullie een keer op een water van Angling Escapes. Maar maak vooral veel plezier en geniet van onze prachtige hobby.

Naast het vissen en bezig zijn met vissen heb ik nog een andere (uit de hand lopende) hobby en dat is film en fotografie.

Ik kijk nu elk jaar uit naar onze  vistrips naar Frankrijk. Dat is echt genieten!! Ikzelf hou van ruimte en de mooie omgeving rond de waters.

Teammember Marcel Dolderman; Mijn motto is elke vis is er een,al is hij groot of klein ze hebben allemaal potentie.Copyright Angling Escapes | © 2022. All Rights Reserved