Home Beschikbaarheidskalender Nieuws Contact ☰ Menu

Job Haes

Team Angling Escapes:

Mijn naam is Job Haes en ik woon in omgeving Eindhoven. Mijn passie voor de hengelsport is er met de paplepel ingegoten. Al van in de eerste jaren van mijn leven werd er een vaste hengel in mijn handen geduwd en was ik niet weg te slaan bij het water. Toen ik 9 jaar was ging ik voor de eerste keer met een werphengel vissen. Bewapend met een voerkorfje en een bakje maden, werd al snel de eerste karper gevangen.

Na ruim 20 jaar karpervissen is het karpervirus heviger dan ooit. Ik probeer drie keer per jaar een week in Frankrijk te vissen. Mijn voorkeur gaat uit naar grote openbare stuwmeren of rivieren en wateren waarbij veel doorzettingsvermogen voor nodig is. Wiervisserij en obstakels maken een groot deel uit van mijn visserij. Daarbij spendeer ik een groot gedeelte van mijn tijd aan het observeren en het zoeken naar de vis.

Uiteraard vis ik ook in Nederland en in België. In Nederland bevis ik de wateren rondom Eindhoven en daar ben ik te vinden in de weekenden waarin ik minder tijd heb. Als ik meer tijd heb ga ik graag naar de Belgische kanalen, om daar achter de grote biggen aan te gaan.

Sinds 2015 zit ik in het team van Holland Baits en ben ik verantwoordelijk voor alle posts op de Facebookpagina van Holland Baits.

Naast mijn hobby ben ik ook actief als voorzitter van de karpercommissie van de Philips Hengelsport Vereniging. Daar zijn we verantwoordelijk voor de organisatie van wedstrijden, visuitzettingen en thema-avonden.

Tight Lines!

Team Angling Escapes

Waarom boeken bij Angling Escapes?

 Veilig en betrouwbaar
 Direct betalen via div. betaalmethodes
 4.6 van de 5 sterren op Google
 4.5 van de 5 sterren op Facebook
 In 3 simpele stappen geregeld!
 Veilig en betrouwbaar

      1. Selecteer aankomst en vertrek
      2. vul uw gegevens in
      3. Bevestiging en betaling

    
Copyright Angling Escapes | © 2021. All Rights Reserved