Eigenaresse Reclin de Gries - Angling Escapes

Over Reclin de Gries

Mijn vis carrière kwam laat op gang. Dit begon met de hengelsportzaak van mijn vader. Welke ik door omstandigheden moest runnen. Ik weet nog dat ik tegen klanten zij; Poeh geen idee… kijk maar rond of je het kan vinden. Hahah ik moet nog steeds lachen om die periode. Een trouwe vaste klant in de winkel wees mij erop dat het zo niet kon. En nam mij mee naar de waterkant. Hij had alles geregeld! Zelfs de lijnen lagen al uit. Ik ving toen mijn eerste karper (al mag ik verder geen enkele credit opeisen) op de Kleine Wielen in Friesland met een gewicht van 16kg! De adrenaline die ik toen kreeg, sloeg de karpervirus toe. Toen werd de hengelsportzaak net een gespecialiseerde chocolade winkel!

Trots ben ik op mezelf maar met name op de mensen om mij heen. En trouwe vaste klanten! Want alleen was het nooit mogelijk geweest om te komen waar ik nu ben.

Al gaande weg deden mogelijkheden zich voor. En dit was onder andere het beginnen van een reisbureau gespecialiseerd in visreizen. In 2010 werd het dan ook eindelijk een waarheid! En begon ik mijn reisbureau onder de naam De Vissende Hollander. Het duurde niet lang en het bedrijf groeide ook internationaal met goeie vissers en betrouwbare mensen. Waardoor het makkelijker was om een naamswijziging te doen naar Angling Escapes. Er bestaan zoveel mooie wateren, van klein tot groot. Allemaal bieden ze een eigen ambiance en gezelligheid.

Trots ben ik op mezelf maar met name op de mensen om mij heen. En trouwe vaste klanten! Want alleen was het nooit mogelijk geweest om te komen waar ik nu ben. En nog zoveel jaar later, doe ik nog steeds mijn werk met plezier!

Ik wens iedereen de trip van zijn leven! En vooral ook te genieten aan de waterkant!

Blog’s van Reclin de Gries