Impressie video de Ganzenkuil team sessie Angling Escapes | Angling Escapes
Terug naar overzicht
Videos

Impressie video de Ganzenkuil team sessie Angling Escapes

251 keer bekeken

Het team van Angling Escapes is een week naar de Ganzenkuil geweest. Door de grote en de dieptes is het een ware uitdaging om de Ganzenkuil te bevissen. Maar! Er is een persoonlijk record verbeterd! Geweldig! Wat zijn er mooie en grote karpers gevangen. Bekijk hier een impressie over de Ganzenkuil, maar ook legt het team hun tactiek uit die zij hebben toegepast.

Trots ben ik op mezelf maar met name op de mensen om mij heen. En trouwe vaste klanten! Want alleen was het nooit mogelijk geweest om te komen waar ik nu ben. En nog zoveel jaar later, doe ik nog steeds mijn werk met plezier! Ik wens iedereen de trip van zijn leven! En vooral ook te genieten aan de waterkant!