Impressie video Castle Lakes - Angling Escapes
Terug naar overzicht
Videos

Impressie video Castle Lakes

196 keer bekeken

Het team van Angling Escapes in naar Castle Lake geweest. En wat was het een bizarre sessie!
Er was geen tijd om te slapen en soms werden de hengels binnen gehouden. Prachtige karpers werden er gevangen. Met het uitzicht over de boulevard van La Clayette en als kers op de taart het kasteel aan het water. Maar zelf zit je te vissen in een prachtig bos wat je de natuurlijke sfeer geeft van het karpervissen. Het team heeft voor jou een video impressie gemaakt bekijk hier hun film.

Trots ben ik op mezelf maar met name op de mensen om mij heen. En trouwe vaste klanten! Want alleen was het nooit mogelijk geweest om te komen waar ik nu ben. En nog zoveel jaar later, doe ik nog steeds mijn werk met plezier! Ik wens iedereen de trip van zijn leven! En vooral ook te genieten aan de waterkant!