Impressie video Carplake Katlov - Angling Escapes
Terug naar overzicht
Videos

Impressie video Carplake Katlov

210 keer bekeken

Carplake Katlov in Tsjechië is een schitterende betaalwater van maar liefst 25 hectare. Er zwemmen zeer veel karpers rond de 20 en 25 kilo met natuurlijk een aantal uitschieters! Maar met name is het water bekend door Jakub Vagner. Wij hebben al een aantal mooie sessies gehad op Carplake Katlov zie hier de film over onze sessie en een algemene impressie van Carplake Katlov.

We moeten zeggen dat we wel onder de indruk zijn van deze locatie. Alles is mogelijk zoals maaltijdservice, het huren van een hengelsport uitrusting en het is nu ook mogelijk om vlakbij een accommodatie te reserveren.

Trots ben ik op mezelf maar met name op de mensen om mij heen. En trouwe vaste klanten! Want alleen was het nooit mogelijk geweest om te komen waar ik nu ben. En nog zoveel jaar later, doe ik nog steeds mijn werk met plezier! Ik wens iedereen de trip van zijn leven! En vooral ook te genieten aan de waterkant!