Extremadura Roofvissen Orellana - Visvakantie Spanje | Angling Escapes
Extremadura Roofvis main image
Bekijk alle 27 foto’s
Terug naar overzicht
10
Uitstekend

Extremadura Roofvis

Vlag voor Spanje Spanje Toon op kaart

Over Extremadura Roofvis

Tussen Madrid en Sevilla, richting de Portugese grens ligt de ruige provincie Extremadura. Hier liggen tal van grote en kleinere stuwmeren met een geweldig bestand aan snoek, snoekbaars en black bass. Hier hebben we een Nederlandse gids met een volledig uitgeruste Lund Sportsman visboot. Alle materialen zijn aanwezig. Hengels, molens, reels en natuurlijk tal van kunstaas. Het programma wordt aangepast op je wensen. Wil je werpen, trollen, dropshotten of verticalen. Een combinatie van mogelijkheden? Jij vraagt, hij vaart. Natuurlijk kent hij tal van plekken waar de kansen groot zijn om vis te vangen waardoor de kans op een geslaagde vakantie enorm vergroot wordt. Ook is er de mogelijkheid dat er meer boten met gids geregeld kan worden, wanneer je met 4 of met 6 mensen wilt komen. Wij adviseren dat er 2 vissers in 1 boot zitten.

Er liggen tal van prachtige meren in het ruige Extremadura. Embalse de Garcia de Sola, het 1000 hectare grote Zujar, het 5000 hectare Embalse de Orellana, het 15.000 hectare La Serena en natuurlijk de kleinere wateren en rivieren om de hoek. Het mooie is dat in April en Mei de temperaturen ook erg aangenaam zijn. Het kan op een zonnige dag rustig 25 graden worden. Dus zonnebrand en zonnebril mogen zeker niet vergeten worden. Voor het verblijf in Extremadura heeft Angling Escapes verschillende mogelijkheden. Van een nette caravan direct aan de waterkant, een eenvoudig appartement tot een luxe huis met zwembad. Alles behoort tot de mogelijkheden.

+ Toon meer - Toon minder
10
Uitstekend

Aanvullende informatie

 • Afstand v.a. Breda 1979km
 • Maximaal 4 vissers
 • Honden toegestaan: Nee
 • Wateroppervlakte: 5084ha
 • Zwaarste gevangen vis: 1.20mtr

Extremadura Roofvis

Doordat je in het armere deel van Spanje vakantie viert zul je merken dat uit eten of boodschappen ook een stuk goedkoper zijn dan je in Nederland gewend bent. Vliegen is het makkelijkste vanwege de grotere afstand. En aangezien de gids alle materialen al voor je heeft hoef je in principe alleen wat kleding mee, handdoeken en misschien je favoriete kunstaasje. Je kunt vliegen op Madrid en Sevilla. Wij adviseren Sevilla omdat dit een prima vliegveld heeft dat klein en overzichtelijk is. Eenvoudig voor het ophalen van je huurauto. Ook ben je snel de stad uit en rij je op de grote rustige en overzichtelijke snelwegen richting Orellana la Vieja. De afstand is bijna 300 kilometer maar omdat de wegen breed, rustig en overzichtelijk zijn gaat dit vrij soepel. En doen de mensen er meestal 2,5 uur over.

Natuurlijk kun je ook op Madrid vliegen. De afstand in ongeveer even ver, je doet er alleen iets langer over om de stad uit te komen en ook het vliegveld is een stuk groter en drukker. Welke luchthaven u ook kiest, ik kan je garanderen dat het een geweldige trip word. De natuur en omgeving, de tekeningen van de snoeken, het weer, de roofvogels die boven je hoofd cirkelen en de vriendelijke Spaanse mentaliteit zullen je verrassen. Eenmaal deze kant op en ik ben bang dat het een verslaving word voor het leven.

In het dorp Orellana la Vieja is alles aanwezig. Restaurants, barretjes, 3 supermarkten. Elke zaterdag ochtend is er markt. Er zijn veel accommodaties mogelijk in de omgeving. Mocht je hier hulp bij willen hebben, neem dan gerust contact op met ons. Ook is het mogelijk om meer roofvisboten met gids te regelen mocht u met een grotere groep willen gaan, dit kan in overleg en tegen meerprijs.

Inclusief
Visgids (8 uren per dag, 5 dagen vissen)
Visvergunning
Molen, hengels, kunstaas
Roofvisboot 4 persoons Lund, 3 dieptemeters , fronttroller, backtroller, 90 pk benzinemotor
Eerste 20 liter benzine gratis

Exclusief
Benzine
Vliegticket
Accommodatie
Huurauto
Eten en drinken

+ Toon meer - Toon minder

De visstek(ken) & Plattegrond

Orellana la Vieja is een klein dorpje in de provincie Extremadura. De provincie is ongeveer even groot als Nederland! In of nabij het dorp zijn verschillende restaurantjes met een Spaanse keuken. En er zijn 3 supermarkjes in het dorp zelf. Elke zaterdag ochtend is er een markt van 10:00 tot 12:00 uur. De markt is lekker voor verse groenten, kaas, vlees.

De aankomst is bij de lokale benzinepomp. Gezamenlijk gaat je naar het water. Of naar de geboekte accommodatie.

Extra's

Op locatie te verkrijgen (Graag bij uw reservering doorgeven, zodat het voor u besteld kan worden)

Extra mogelijkheden

 • Meer roofvisboten
 • Accommodatie (in overleg)

Wanneer er meer boten worden gehuurd wordt er een borg gerekend van minimaal €500,- contant. Wanneer alleen de Lund word gehuurd word er een borg gerekend van €250,-contant. U ontvangt de borg terug wanneer niks kapot is.

De accommodatie

Er zijn verschillende accommodaties mogelijk caravan, hotel, appartement of huis om te reserveren. Dit gebeurd in overleg met ons, omdat de keuze erg uitgebreid is.

+ Toon meer

Prijzenoverzicht

Wanneer u de aankomst en vertrekdag selecteert in de agenda, word er automatisch een prijsberekening weergegeven.
En kunt u online reserveren.

Een dag bestaande uit, 8 uren per dag, dag indeling in overleg.
Maximaal 3 vissers €300,- per dag.

Extra opties
Extra boot luxe (max 2 vissers) €300,- per dag voor langere periodes prijs in overleg.
Overnachting in overleg mogelijk.
Extra boot basis (max 2 vissers) €180,- per dag voor langere periodes prijs in overleg.
Overnachting in overleg mogelijk.

Wanneer er meer boten worden gehuurd wordt er een borg gerekend van minimaal €500,- contant. Wanneer alleen de Lund word gehuurd word er een borg gerekend van €250,-contant. U ontvangt de borg terug wanneer niks kapot is.

Alle prijzen zijn exclusief € 20,- boekingskosten.

Beschikbaarheid & Boek nu

 • Aankomst & Vertrek op aanvraag
 • vanaf 2 vissers
 • Maximaal 0 personen
payments
Waarom boeken bij Angling Escapes?
 • Veilig en betrouwbaar
 • In 3 simpele stappen geregeld!
 • 4.6 van de 5 sterren op Google
 • 4.5 van de 5 sterren op Facebook
 • 4.4 van de 5 sterren op Instagram

Ervaringen en Visverhalen

Schrijf een beoordeling
10
Uitstekend
Op basis van 2 beoordelingen
y
yair

geweldig weer! geweldige nederlandse gids! We hebben meer dan 200 snoekbaarzen gevangen, mooie grote snoeken en een aantal blackbass

M
Martijn

We gingen altijd naar Zweden. Maar nu is onze jaarlijkse trip veranderd naar Spanje. Lekker weer in een extreem mooi gebied.

vanaf
€ 300,-
Per dag
 • Aankomst & Vertrek op aanvraag
 • vanaf 2 vissers
 • Maximaal 0 personen
Beschikbaarheid en prijzen payments
Waarom boeken bij Angling Escapes?
 • Veilig en betrouwbaar
 • In 3 simpele stappen geregeld!
 • 4.6 van de 5 sterren op Google
 • 4.5 van de 5 sterren op Facebook
 • 4.4 van de 5 sterren op Instagram