De Ganzenkuil - visvakanties in Nederland | Angling Escapes

Over De Ganzenkuil

Als je van natuur houdt, dan ben je bij de Ganzenkuil aan het juiste adres. Op dit water zijn namelijk geen ‘gecreëerde stekken’, waardoor de natuur haar schoonheid heeft behouden. Het ideale water voor karpervissers die graag in de natuur zitten en een rubberboot willen gebruiken. De Ganzenkuil is een uitdagend water waar vele taluds bevinden. De Ganzenkuil herbergt een water met veel karpers en grote karpers!
Let op dat per 2024 er wijzigingen zijn doorgevoerd op de stekken.

De Ganzenkuil is een 19 hectare groot water dat is gelegen onder de rook van het Gelderse Nijmegen. Deze kraakheldere afgraving is van oorsprong een zandwinningsput, waardoor het flinke dieptes kent tot maximaal 22 meter. Vanwege deze dieptes is het ook verplicht om gebruik te maken van een roeiboot. Het water biedt plaats voor maximaal 6 vissers en daardoor blijft er altijd voldoende ruimte over, om optimaal van jou visserij te genieten!

+ Toon meer - Toon minder
9
Uitstekend

Aanvullende informatie

 • Afstand v.a. Breda 95km
 • Maximaal 7 vissers
 • Honden toegestaan: Alleen in overleg
 • Wateroppervlakte: 19ha
 • Zwaarste gevangen vis: 26kg+
 • Aantal visstekken: 7

De Ganzenkuil

De Ganzenkuil heeft een ongerept en natuurlijk karakter waardoor je je waant in een echt karper paradijs. Overhangende bomen, lelievelden, enkele nieuwsgierige schapen en met een beetje geluk kun je een ree spotten dat water komt drinken. Ver weg van de drukte, midden in de natuur. Geen keurige aangelegde stekken of een clubhuis. Back to nature. Dit is waar de Ganzenkuil voor staat.

Aankomst en vertrektijden
Aankomsttijd 13:00 uur
Vertrektijd 12:00 uur

De stekken
Op de Ganzenkuil is er de mogelijkheid om je accu’s op te laden. Voor het geval je vaak moet uitvaren of vissen moet drillen, of je gsm op wilt laden. Dat is al een erg fijne luxe! Deze kun je vinden dichtbij het huis van de eigenaar aan de linkerkant en aan de rechterkant. Evenals een punt waar drinkwater is. Nieuw voor 2024 een welkome luxe er worden meerdere toiletten geplaatst en je heb de mogelijkheid om te douchen. De douche is een welkome luxe op een koude dag of een langer verblijf! Verwacht op de Ganzenkuil geen fraai aangelegde stekken die met gravel of houtsnippers bekleed zijn. Wat je hier zult vinden, zijn een zes natuurlijke stekken en je mag in overleg met de beheerder verkassen tijdens je verblijf. De meeste stekken bieden volop ruimte voor twee vissers. Om de natuurbeleving compleet te maken, is de kans groot dat je een hert of ree spot en maken de ijsvogels dankbaar gebruik van je hengel toppen. Wel is er een fabriek nabijgelegen die door de weeks de natuurlijke rust kan verstoren. Dit ondervind je het meeste op stek 4.

Stek 1 is een twee persoonsstek en gaat gecombineerd met stek 7 wat ook een twee persoonsstek is. Wanneer je deze reserveert kun je op locatie kiezen of je stek 1 of stek 7 wilt bevissen.
Stek 2 is een een persoonsstek. Op veler verzoek is het nu weer mogelijk om te reserveren voor 1 persoon
Stek 3 is een twee persoonsstek
Stek 4 Deze is niet meer online te reserveren. En mag alleen op locatie in overleg met de beheerder bevist worden wanneer stek 3 nog vrij is.
Stek 5 is een twee persoonsstek
Stek 6 is niet meer online te reserveren. En mag alleen op locatie in overleg met de beheerder gekozen worden om te verkassen.

Op de plattegrond van de Ganzenkuil word een privé gedeelte aangegeven. Aan deze kant van het water mag je geen bivvy plaatsen. Er zijn twee ingangen die naar het domein van de Ganzenkuil gaan. Stek 1,2,3 en 4 maken gebruik van de kleine poort. De stekken 5,6 en 7 maken gebruik van de grote poort. Stek 1,3 en 4 zijn goed bereikbaar met de auto via een gravel weg. Wanneer je een grote bestelbus hebt, is het raadzaam om het pad eerst even na te lopen alvorens je doorrijdt, omdat de begroeïng in sommige maanden erg wild kan zijn.
De weg naar de overige stekken zijn onverhard. In de droge periodes kun je hier prima met de auto komen. In de nattere maanden is het raadzaam om de weg eerst te bekijken voordat je hier met je auto overheen rijdt. Trolleys/kruiwagens zijn aanwezig bij het water en het is ook toegestaan om je spullen met de boot naar de stek te varen, mocht dit nodig zijn. Wanneer alles goed begaanbaar is mogen de auto’s bij de stek blijven staan.

Het visbestand
Het water kent van oudsher een fraai bestand schub- en spiegelkarpers. En zijn er mooie donkere oude strijders gevangen. Door de bodem verlopen is het helaas niet mogelijk om de Ganzenkuil af te netten, waardoor het exacte bestand niet bekend is. Daarom ontvangen wij ook graag jouw visfoto’s! Elk jaar worden er vissen uitgezet op De Ganzenkuil om het visbestand aan te vullen. Hierdoor zwemmen er meer dan 100 vissen over de 15kg+ en ook 30 vissen van 19kg+. Met regelmaat worden ook 20 kilo karpers gevangen. Er is veel natuurlijk voedsel aanwezig voor alle vissen, waardoor de karpers goed groeien! Op de Ganzenkuil heb je bijna geen bijvangsten alleen soms weet een zeelt je haakaas te pakken.

Advies
Om de visveiligheid zo optimaal mogelijk te maken is het gebruik van een rubberboot verplicht en deze moet jezelf mee nemen. Een rubberboot is op de Ganzenkuil niet alleen prettig, maar ook noodzaak door de vele obstakels die zich onderwater bevinden. Het gebruik van een rubberboot is op eigen risico en je bent verplicht om een reddingsvest te dragen.
Er staan veel bomen met overhangende takken aan het water en er bevinden zich veel lelievelden. Des te prettiger is het dan om vanuit je rubberboot te drillen. Het is mogelijk om een boot op locatie te huren (indien beschikbaar)

+ Toon meer - Toon minder

De visstek(ken) & Plattegrond

De Ganzenkuil heeft een ongerept en natuurlijk karakter waardoor je je waant in een echt karper paradijs. Overhangende bomen, lelievelden, enkele nieuwsgierige schapen en met een beetje geluk kun je een ree spotten dat water komt drinken. Ver weg van de drukte, midden in de natuur. Tussen de 7 en 10 minuten rijden vind u verschillende supermarkten.

Stek 1: is een twee persoonsstek. Hier heb je de mogelijkheid om tussen de 1 en de 8 meter gemiddeld te vissen.
Stek 2: is een 1 persoonsstek. Het bodemverloop is hier vrij grillig en diep met als diepste punt 15 meter. Wel bevinden zich hier een paar mooie plateaus op 10 a 11 meter.
Stek 3: is een twee persoonsstek. Het bodemverloop is hier vrij grillig en diep met als diepste punt 20 meter. Wel bevinden zich hier een paar mooie plateaus op 10 a 11 meter. En een landtong onderwater van 14 naar 19 meter.
Deze stek is komen te vervallen zodat stek 3 alle ruimte heeft.
Stek 5 is een twee persoonsstek. Ook wel bekend als 'het strand'. Een deel van het water is tussen de 1 en 3 meter diep. Met verschillende kuilen tot 6 meter diep. Meer het wijd op daalt het van 11 meter naar 19 meter diep.
Stek 6 is niet online te reserveren en alleen in overleg met de beheerder op locatie mogelijk.
Stek 7: is een twee persoonsstek. Hier heb je de mogelijkheid om tussen de 1 en de 8 meter gemiddeld te vissen.
Hier is het mogelijk om accu's op te laden
Hier is het mogelijk om accu's op te laden en/of water te pakken en te douchen.

Extra's

Mocht u gebruik willen maken voor extra opties. Dan kunt u dit selecteren tijdens uw reservering

Op locatie te verkrijgen

 • Aluminium visboot met elektromotor + accu

Voor u is aanwezig

 • Alle visspullen zult u verder zelf mee moeten nemen

De accommodatie

Bij de Ganzenkuil is geen accommodatie aanwezig. Wel een droogtoilet en er zijn stroompunten aanwezig waar je bijvoorbeeld je accu's kunt opladen. Ook is er drinkwater aanwezig.

Voorzieningen

 • 3x Droogtoilet
 • Er zijn twee stroompunten aanwezig waar je bijvoorbeeld accu's op kunt laden
 • Er is drinkwater aanwezig
 • Douche
+ Toon meer

Prijzenoverzicht

Wanneer u de aankomst en vertrekdag selecteert in de agenda, de stekken selecteert word er automatisch een prijsberekening weergegeven. En kunt u online boeken.

Te boeken per weekend, midweek of week:
Als u het gehele water wilt afhuren, selecteer dan 3 twee persoonsstekken. En vermeld in het opmerkingsveld dat u graag het gehele meer wilt hebben.

Weekend

Niet visser €30,-
2 persoonsstek: €250,-
1 persoonsstek: €125,-
Gehele meer voor 7 vissers: €750,-
Midweek
Niet visser €40,-
2 persoonsstek: €250,-
1 persoonsstek: €125,-
Gehele meer voor 7 vissers: €750,-
Week
Niet visser €70,-
2 persoonsstek: €500,-
1 persoonsstek: €250,-
Gehele meer voor 7 vissers: €1500,-
Speciale winterkorting
Voor de maand November kunt u alleen het gehele meer afhuren voor 7 vissers, tegen een speciaal tarief.
Weekend: €585,-
Midweek: €750,-
Week: €1200,-

Alle prijzen zijn exclusief € 20,- boekingskosten.

Beschikbaarheid & Boek nu

 • Vr t/m Vr, Ma t/m Ma
  Ma t/m Vr, Vr t/m Ma
 • Gehele meer v.a : € 750,- (7 pers.)
 • Maximaal 7 personen
payments
Waarom boeken bij Angling Escapes?
 • Veilig en betrouwbaar
 • In 3 simpele stappen geregeld!
 • 4.6 van de 5 sterren op Google
 • 4.5 van de 5 sterren op Facebook
 • 4.4 van de 5 sterren op Instagram

Ervaringen en Visverhalen

Schrijf een beoordeling
9
Uitstekend
Op basis van 49 beoordelingen
T
Thijs van Vliet

De derde trip alweer in drie jaar.
We hadden een midweek in juli met prachtig weer.
Zwaarste vis was 17.5kg van onze trip.
Veel leven op en in het water, ook kan je genieten van de schapen die daar rond lopen!

Een aanrader! Wij komen zeker terug!

 • Prachtig natuurwater, met mooie wiervelden!
 • Heerlijk rustig en weinig stekken, dus lekker veel ruimte!
 • Geen electra punt binnen het hek.
C
Co van Doorn

We zaten op stek 3 prachtig groot water , maar het water stond zo erg hoog dat het niet te bevissen was vanaf onze stek .
Voor ons weggegooid geld erg jammer.

 • Mooi groot water met weinig stekken
 • Water stond zo hoog dat het bijna niet te bevissen was vanaf onze stek
 • Als ik geweten had dat het water zo hoog stond was ik niet gegaan
M
Marcel & Tristan

Wij hebben echt genoten en komen zeker terug

 • Wat een prachtig maar wier/planten rijk water reeën, ijsvogels echt in de natuur
 • Geen afvalcontainer, en zeer slecht toilet
M
Marlon

Betreft het weer, slechtste week ooit,
Bijna 6 dagen regen gehad.
Vangsten waren dit keer slecht,
Hadden stek 7 geboekt, maar namen stek 1 achteraf slechte beslissing geweest.
Heel wat vissen verspild i.v.m planten op stek 1.
Maar kom sowieso terug, is een waanzinnig water.
Hopen op beter weer dan.

 • Ruime stekken , max 6 vissers , midden in natuur,
 • Mis een tweede toilet , ver lopen naar toilet
M
Marry

Super ontvangen, we werden goed verteld hoe het water in elkaar stak. Tevens ook voor evt.boodschappen waar tehalen. Aardige congierge en eigenaar. Ook de onderhoudsman top.
Aanrader ,ga er vaker heen.

 • Rust, schoon
 • Toilet
R
Ronald van uffelen

Ben er terecht gekomen als alternatief omdat de eigenaar van des pins geen Hollanders meer op zijn water wilde ivb Corona .daar aangekomen ging er ook nog van alles mis ????kreeg me zwager een run struikelt valt op rod pod breekt hengel .bij mij me boot lek ????maar het is er schitterend aardige eigenaar .en mooie vissen gezien .geen makkelijk water maar wist er toch nog 4 te vangen en 5 zeelten .staat nog een filmpje van op me carobaits fb

D
Davy en tom

We zijn van maandag 17.5 2021 tot vrijdag 21.5 2021 de opeichter van het water kent de stekken niet eens zijn. Maar ik en mijn vismaat hadden elk 3 vissen hevangen de grootste 12 kilo ong. Mijn vismaat heeft de eerste nacht wel 4 vissen gelost. En ik de voorlaatste dag ook 2 gelost yegen een opstakel. Het water is helder heel veel wier wa hadden enkel een rubber roeibootje bij en een deeper. Het is zeker geen run water maar we hebben ons wel geamuseerd heel de vijver voor ons 2 alleen. Als we nog terug gaan naar daar dan nemen we zoizo een tele met dieptemeter mee.

D
Daane

Voor mij absoluut 5 sterren, kom er jaarlijks 2/3 keer!

Voor de vissers die niet van luxe houden en houden van rust zit je hier prima! T is enkel mogelijk om je accu’s op te laden en dan wat water te krijgen, voor de rest heb je hier helemaal niks geen wc of een douche of wat dan ook!

T water beschikt over echt werkelijk prachtige vissen waarvan ik er in de loop van de laatste 6 jaren al veel van in me handen heb mogen houden!

Kwa ruimte zijn de stekken prima verdeeld en heeft elke visser zat ruimte om ze eigen ding te doen!

T enige wat ik wel fijn zou vinden is iets van een vuilbak waar je je afval in kan weggooien en niet na een week vissen een grote volle zak mee naar huis te moeten nemen!

Al met al krijgt t van mij gewoon 5 sterren!

H
Hans Viel

Van 12t/m16 september hebben wij een midweek gevist op de Ganzenkuil. Samen hadden wij het hele meer tot onze beschikking, dat door de waterstand in de waal, bijna 3 meter was gezakt.
De boot die erbij geleverd zou zijn was zo lek als een mandje, maar na een telefoontje konden we er 1 van de eigenaar gebruiken en was het binnen een uur geregeld.
Water en stroom is niet op de stekken aanwezig, maar bij het woonhuis. En helaas is er geen mogelijkheid om afval te deponeren.

De schapen zijn erg nieuwsgierig, maar ‘last’ hebben we er niet van gehad. Het is verstandig om voedsel en voer op te bergen en te schapen ook niet te voeren.

We hebben genoten van de sterke en gezonde vis. Met als grootste vangsten in kg:
15.8, 16.6, 18.0, 18.8 & 23.3kg

Daarnaast nog vele aanbeten gehad en een aantal iets kleiner maar prachtige uitzetters gevangen op verschillende stekken over het meer.

Wij hebben door de waterstand geen last gehad van de vele verbazingwekkende obstakels, maar het lijkt ons zeker de moeite waard om hier nog eens langs te gaan.

R
Roy smit

Prima gevist midweek 34 aanbeten waar van een mooie 21,5kg spiegel mogen vangen lekker rustig kwa aantal vissers 3 koppels totaal op 19 hectare water is prima te doen mooie stekken

M
Marinus van Lenten

Prachtig viswater in mooie natuur
Ik zat op stek 2 en heb 4 prachtige karpers gevangen waarvan de zwaarste 21 kilo woog
Heel vriendelijke eigenaar
Enige nadeel was dat het water 2,5 meter lager stond dan normaal en dat daarom het taluud behoorlijk schuin was maar verder enorm genoten
Zeker een water om nog een keer terug te komen

S
Stefano

Wij zijn met ze 2 afgelopen vrijdag tot zondag avond op de ganzenkuil geweest. 5 vissen top vis 17 kilo met 4 hengels. Kort weekendje dus. Omgeving prachtig de vissen ook. Oud bestand zien zwemmen dus komen zeker terug. Water staat heel laag en denk dan ook dat die vissen de trekroutes wat kwijt zijn. Let aub op de geiten en schapen ze stoten je bak om en vreten alles op hahah. Wel een min puntje is de wc toch wel en je kan nergens je afval kwijt waardoor mensen gaan zitten schijten in de bossen daar!!!

M
Melvin

Vorige week een midweek op stek 5 gezeten. Totaal 13 vissen en paar verloren. de zwaarste was een spiegel 16.5 kilo.
Meeste vissen waren uitzet spiegels van 2 jaar terug hele mooie visjes

S
S. V. D. B

Super weekend gehad van 1 tot 4 juli prachtig water met veel mooie stekke super vriendelijke eigenaar voor herhaling zeker vatbaar echt een aanrader voor karper liefhebbers zeer rustig en vol in de natuur 4 mooie karpers gevangen en helaas 3 los. Water.. Wc… En stroom aanwezig.

T
Thijs

Prachtige plek. En goed gevangen

D
Davy en tom

We zijn van maandag 17.5 2021 tot vrijdag 21.5 2021 de opeichter van het water kent de stekken niet eens zijn. Maar ik en mijn vismaat hadden elk 3 vissen hevangen de grootste 12 kilo ong. Mijn vismaat heeft de eerste nacht wel 4 vissen gelost. En ik de voorlaatste dag ook 2 gelost yegen een opstakel. Het water is helder heel veel wier wa hadden enkel een rubber roeibootje bij en een deeper. Het is zeker geen run water maar we hebben ons wel geamuseerd heel de vijver voor ons 2 alleen. Als we nog terug gaan naar daar dan nemen we zoizo een tele met dieptemeter mee.

R
Ronald van uffelen

Ben er terecht gekomen als alternatief omdat de eigenaar van des pins geen Hollanders meer op zijn water wilde ivb Corona .daar aangekomen ging er ook nog van alles mis ????kreeg me zwager een run struikelt valt op rod pod breekt hengel .bij mij me boot lek ????maar het is er schitterend aardige eigenaar .en mooie vissen gezien .geen makkelijk water maar wist er toch nog 4 te vangen en 5 zeelten .staat nog een filmpje van op me carobaits fb

R
Ronald vd Neut

Afgelopen weekend voor de eerste keer 3 dagen op de Ganzenkuil mogen vissen, en 4 mooie gezonde vissen gevangen waaronder een mooie 18 kilo spiegel. Mooi helder water met hier en daar al aardig wat wier(stek7). Kom zeker nog een keer terug !

F
Frank van der Strigt

Nu voor de 3e keer op de Ganzekuil; ditmaal een midweek: 4 karpers vangen van 8.5 -17 Kg (17kg meteen de eerste!) Mooi water, maar zeker niet het gemakkelijste.
Een paar keer met de eigenaar gesproken, aardige man.
Afgezien van 2 dagen met fikse onweersbuien, de hele (mid)week mooi wwer gehad.
Kom zeker nog een keer terug om de andere vissen aan de schubben te komen!

Gr, Frank

B
Bart van dipten en aldwin

Zitten nu op ganzekuil stek 7 maar alle eikenwilgen aangetast door wilgenhoutrups en staan allemaal op omvallen heel gevaarlijk als er niets aan gedaan word de rupsen vreten de boom op op het strandje zijn er al veel omgevallen en de de zogenaamde toilet is een grote haard van insekten en vliegen niet te doen om daar op te gaan zitten schandalig gewoon verder geen klachten top water voor de rest maar de bomen heel gevaarlijk aldwin en bart

M
Marlon vossenaar

Heel mooi betaalwater,helder water van vrijdag tot vrijdag gevist, goed gevangen 16 karpers waarvan 3 in dertig pond de zwaarste 36,2 pond,6 karpers in de 20 pond de rest onder de 20 pond, vriendelijke beheerder, elke vis met boot gedrild, is een vereiste daar anders verspil je er veel.is back to basic als je daar van houd, dan zit je hier goed, kom zeker volgend jaar terug.

T
Tony vossenaar

Afgelopen week op de ganzenkuil gevist, mooi helder viswater,lekker rustig midden in de natuur, met de roeiboot stekken gezocht, we hebben een aantal mooie vissen weten te vangen, paar kleine spiegels rond de tien pond,
Paar mooie schubkarpers in de 20 pond , drie spiegels in de 30 pond , een van 32p , 34,2p , 36,2 p
Totaal van 16 karpers , we hebben ze allemaal vanuit de boot gedrild, zonder roeiboot is het niet te doen!! Er is daar een maximum van 6 vissers , perfect, niemand heeft last van elkaar, de beheerder aardige man komt af en toe praatje maken en geeft wat goede tips.sommige karpers pakten we met floater en sommige met gewone boilie, alle vissen zijn beresterk , teken dat het een gezond water is, en niet overdreven voeren gewoon handje boilies of handje partikels is genoeg. Conclusie: volgende jaar zeker weer terug is een aanrader dit water, back to basic top

R
Rick van Assema

Hele leuke ervaring om hier eens te vissen. Het water is niet het makkelijkste en een boot zouden ze moeten verplichten te gebuiken. Met 19 hectare ook ruim zat om met de max 6 vissers die toegestaan zijn te vissen. Heerlijk weekend gevist en 6 karpers mogen vangen waarvan ook enkele plaatjes van uitzetters voor de toekomst. Beheerder ook een vriendelijke man. Geen sanitaire voorzieningen is dan wel een minpuntje maar past wel bij een water als dit. Wat wel een nadeel is is dat er geen mogelijkheid is om je afval ergens te kunnen weggooien. Verder een water om zeker nog eens terug te keren

P
Philip geleijnse

Aantal keer al in de ganzenkuil geweest,samen met mn vriendin,het is hier heerlijk rustig, terug maar de natuur,het is zeker geen makkelijk water,maar mooie vissen gevangen.de natuur en schapen echt landelijk,Gert jan de eigenaar is een aardige kerel,die af en toe een praatje komt maken.op de site staat vermeld douche en stroom aanwezig maar dat is niet waar er is echt!niks ,voor ons geen probleem maar moet wel van de site af gehaald worden.tot slot een vuilcontainer zou fijn zijn.alle zooi van soms een week moet mee naar huis.

B
Bart van Haaren

Leuk betaalwater, we zijn van van vrijdag tot vrijdag geweest en hebben 25 vissen weten te vangen waaronder 10 boven de 15kg vissen. De topper was een schub van 18,9kg. Het is een mooi water met mooie stekken en mooie taluud randen. Wier rijk water, vis slim en je zult zeker een succesvolle sessie hebben.

T
Thijs van Vliet

Mooi plas met voldoende ruimte en helder water waardoor in stek 7 een mooie uitdaging ligt dmv wiervissen!
Het is mijn tweede weekend dit jaar en weer genoten van de omgeving en de vissen.
We komen zeker nog een keer terug.

D
Davy Vrolings

Super mooi betaal water !! Water is mooi helder. Het is een moeilijk water waardoor je moeite moet doen om de vis te vinden. We vingen er 3 in 4 dagen, de vissen zagen er super mooi uit.
De eigenaar kwam ook nog even een praatje maken, een hele aardige man.
Wij gaan zeker nog een keer terug komen,

E
E.S.

Prachtige plas met een mooi visbestand! Er zijn geen stekken aangelegd, waardoor je het gevoel krijgt dat je ergens in het wild zit te vissen. Het is een diepe plas, met aardig wat wiergroei en obstakels in het water en het is zekers geen runwater. Wat mij betreft moeten ze een boot hier verplichten. Verder zijn de sanitaire voorzieningen slecht, vond IK het erg? Nee! Maar past wel bij dit water. Wat ik wel miste was een container waar ik mijn vuil aan het eind van mijn trip in kon gooien. En ik vind het jammer dat dit water in de winter gesloten is, ik had hier graag in december of januari willen zitten.

Kortom, wil je een uitdaging en wil je werken voor je vis is dit zeer zeker een water voor je. Mocht je geen ervaring hebben met het vissen op diep en wierrijk water en je hebt geen boot en je wilt niet blanken? Dan kan je beter iets anders zoeken.

J
John de koning

Voor mij en me maat was t drama de eerste dagen door t extreme klote weer veel schade tent weggewaaid boot lek apperatuur kapot etc maar het water zelf de natuur perfect. Mooi de natuurlijke stekken en de beheerder super relaxed en zeer behulpzaam door hem en ook de jongen die daar zowat thuishoort Quint toch nog een fantastische week gehad ondanks alle tegenslag. Zeker dat we terugkomen en revange nemen. Dus tot snel grtz John

b
bob

Kleiner dan we hadden verwacht, beetje te klein voor de 6 vissers die er zaten. De schapen waren gezellig, maar vooor t vissen komen wij hier niet meer terug.

R
Robert van der Ven

Wij hebben 3 dagen gevist op de Ganzenkuil. we hebben twee vissen gevangen waaronder een mooie spiegel van 19 kg. In het bezit zijn van een boot is echt niet onverstandig, daar beide vissen vast zaten in de begroeiing. Alleen de sanitaire voorzieningen kunnen nog wel wat beter.
De eigenaar is een praatje komen maken. Deze is heel vriendelijk en behulpzaam in het aanwijzen van de hotspots. Hij vertelde ook dat er dit jaar zo`n honderd vissen zijn uitgezet. Wij vonden het een heel mooi water en komen zeker nog een keer terug.

M
Marcel

Aanrader! Mooi water en mooie vissen van divers formaat en bouw. Wel relatief veel, plaatjes van. uitzetspiegeltjes. Veel gevangen en geen bijvangsten op een gigantische brasem na. Aardige beheerders, gezellige schapen en een gemoedelijke sfeer. Prima water als je onderling met de andere gasten afspreekt wie in welk deel van het water vist. Verder lijkt het tijd voor een regel rond weerhaakloze haken om de vissen in topstaat te houden.

E
Edwin

Een heel mooi water met een goed visbestand. Het is geen makkelijk water maar er is echt wel vis te vangen.een echte aanrader

H
Herbert

Weekend geweest en als zeer prettig ervaren. 6 runs en 4 karpers gevangen tot 36 pond. Aardige eigenaar! Mooie, gelukkig niet perfect aangelegde, stekken in een fijne omgeving.

W
Wattinema

Erg Leuk gehad

D
Dennis

Een volle week gevist op dit heldere water, Aangekomen begroete de vriendelijke eigenaar ons , En vertelde dat je overal mag zitten , En een fikkie stoken geen bezwaar. We waren met 4 vissers. We zaten met 2 stekken verspreid van elkaar. de kanten zijn steil ( Omdat de waterstand 2 meter was gedaald ,) en sommige met stenen( Wat in het donker lastig is ) In de 7 dagen hebben we in totaal 6 karpers en een zeelt gevangen. hoogste was 31.5 pond , 30 pond en 23.5 pond die andere waren de net uitgezette kleine karpers. Moeilijk water , met veel wier en takken langs de kant .i

S
Sander

Mooi water. Niet makkelijk . In de week dat we er zaten is weinig gevangen door alle vissers. Wij hebben er 5 weten te vangen tot 18 kg op stek 1 en 2. Snachts rond het vriespunt dus misschien nog te koud. Stekken verdeling kan veel beter. Te onduidelijk. Douche zou niet verkeerd zijn. En een extra toilet ook niet. Eigenaar laat je eigenlijk overal je gang gaan wat wel prettig is. Kom zeker terug.

W
Willem en Kris

Verpest visweekend. Pas op als je plek 1 reserveer de gene die op plek 7 zit krijg van de eigenaar voorrang om tegen het wierveld te vissen.terwijl dit bij plek 1 hoort. De eigenaar spoort niet het enige goede wat hij heeft gedaan is netjes mijn geld terug gegeven .ga hier nooit meer naar toe

H
Hains Mous

Zelf ben ik hier in het voorjaar een weekend geweest. Wist hier twee mooie spiegels te landen toen het nog flink koud was. Als je voor de pure vis ervaring gaat is dit een het water waar je een keer heen moet. Het is een klein stukje Frankrijk in Nederland. Wil hier zeker nog een keer heen in het najaar.

R
Robbert

Mooi helder water. Water stond lager dan het ooit gestaan heeft toen wij er zaten. Vis was hierdoor duidelijk in de war. Maar 1 vis kunnen vangen. In het voorjaar zal het waarschijnlijk wel gemakkelijk vis vangen zijn daar. Voor tips, check de video:

P
Philip Geleijnse

Voor de 3e keer geweest,heel moeilijk water dus een echte uitdaging.wij vinden het er heel fijn,echt terug naar de natuur,2 mooie spiegels gevangen maar vanwege de paai heel moeilijk.Gert-Jan (de eigenaar)is een aardige man,Wij komen zeker terug.prachtige natuur.

T
Ton

Mooi helder water, was door de lage waterstand wel 2 meter af, voor ons was dit de eerste keer, zelf geen beet gehad maar vismaat wel mooie spiegels met veel potentie om mooi uit te groeien, ga zeker nog eens terug, wel even onduidelijk bij aankomst dat je de beheerder moet opbellen. Verder top weekend gehad

P
Philip Gelijnse

Samen met mijn vrouw 4 dagen wezen vissen in de Ganzenkuil,heel mooi viswater rustige omgeving.
wij hebben het heel goed naar ons zin gehad,Aardige eigenaar GertJan. Helaas maar 1 karper gevangen ,maar dat mocht de pret niet drukken ,Het is zeker voor herhaling vatbaar.Wat een prachtig stukje Nederland!

L
Leendert Koek

Zoals werd omschreven ,kraak helder water.
Wel enorm veel wier en planten met echt steile zijkanten.
Helaas in t weekend dat ik er zat geen aanbeet gekregen,op een zeelt na.
Wie van een uitdaging houdt zit daar goed

B
Berry Scheaffer

We hebben afgelopen weekend op de ganzekuil gevist. Alles was perfect geregeld. We wisten 19 karpers te vangen met twee 40+ vissen. Snoeiharde fluiters en lange drillen hebben dit weer een top sessie gemaakt. Team van de vissende Hollander bedankt we komen zeker terug

B
Bjorn

ik heb een hele mooie weekend gehad! En ook een van het oude bestand mogen vangen! In totaal 5 vissen gevangen

R
Ronald

niet voor het eerst een weekend gezeten. het vissen word je bijna onmogelijk gemaakt. kom zeker niet meer terug.

W
Wil en Willem

Weekend van 29-5 tot 01-6 gevist op plek 1
Eerste nacht goed geslapen om 12.30 een run
Mooie spiegel van 28 pond voor de rest stil avonds weer heerlijk geslapen
En s,morgens om 8 uur zelfde hengel weer een mooie spiegel van 23 pond
Het is erg moeilijk vissen hier een boot is een must
Er staat te veel wier het groeit o er al en is op veel plaatsen erg hoog
Een mooi water maar niet voor beginners en zeker geen running water
Kom hier in de winter terug

D
Dirk

Weer terug van een mooie week op de Ganzenkuil. Mooie omgeving en mooie vissen. De bever komt rustig een takje eten en een schaap besloot te gaan zwemmen, die moesten we redden met de boot. Mooi visbestand met karpers die goed weten wat ze doen. Scherp vissen dus! Totaal 11 vissen en een aantal wisten te ontkomen in het wier. Zonder boot is geen optie! Vier mooie oud bestand vissen erbij tot 18.5 kilo. Zeker een aanrader als je weet waar je mee bezig bent. Rust, ruimte en een vriendelijke eigenaar.

vanaf
€ 125,-
Per persoon
per week / midweek / weekend
 • Vr t/m Vr, Ma t/m Ma
  Ma t/m Vr, Vr t/m Ma
 • Gehele meer v.a : € 750,- (7 pers.)
 • Maximaal 7 personen
Beschikbaarheid en prijzen payments
Waarom boeken bij Angling Escapes?
 • Veilig en betrouwbaar
 • In 3 simpele stappen geregeld!
 • 4.6 van de 5 sterren op Google
 • 4.5 van de 5 sterren op Facebook
 • 4.4 van de 5 sterren op Instagram