Extremadura Karper - Visvakantie Spanje | Angling Escapes
Extremadura Karper main image
Bekijk alle 22 foto’s
Terug naar overzicht
10
Uitstekend

Extremadura Karper

Vlag voor Spanje Spanje Toon op kaart

Over Extremadura Karper

Rust, natuur, heel veel ruimte en mega monster karpers! Orellana heeft maar liefste een oppervlakte van 5000 hectare water. Dit pakket is voor de visser die zich aangesproken voelt bij de eerste woorden. Het Orellana stuwmeer is die hard vissen en bevind zich in de provincie genaamd Extramadura midden in de Spaanse wildernis. Ongeveer 150km van de Portugese grens. Voor veel mensen een onbekend gebied.

Mensen die met eigen vervoer komen, zullen er ook rekening mee moeten houden dat veel wegen die leiden naar de waterkant zand wegen zijn met kuilen, bulten en rotsen.

In Extremadura liggen 3 mega stuwmeren, waarvan Orellana de mooiste bewoners heeft aan karper. Verder zwemmen er mega snoeken, black bass en de amerikaanse kanaal meerval. In de jaren 60 zijn er karpers uitgezet op Orellana en sindsdien niet meer. Maar de karper doet het hier erg goed. Door de mega bron aan rivierkreeftjes en de warme temperaturen plant de karper zich hier goed voort. De karpers zijn giga sterk en de gevechten zijn dan ook langdurig. Voor de karper visser natuurlijk een ongekende droom. Wanneer je door het kristal heldere water de vis vanuit de boot weer de diepte in ziet schieten.

We werken samen met David Molina een bekende visser in Spanje, om zo jou kansen te vergroten, op het vangen van een Orellana monstercarp!

+ Toon meer - Toon minder
10
Uitstekend

Aanvullende informatie

 • Afstand v.a. Breda 1979km
 • Maximaal 4 vissers
 • Honden toegestaan: Ja, kan los op het terrein
 • Wateroppervlakte: 5084ha
 • Zwaarste gevangen vis: 36kg+

Extremadura Karper

Meer informatie
In Extremadura zijn er 3 mega reservoirs, waarvan Orellana de mooiste bewoners van karpers heeft. Verder bevat dit water gigantische snoek, blackbass, snoekbaars en meerval. In de jaren zestig werden de karpers opgeslagen in Orellana en sindsdien is er nooit meer opnieuw gevoed, want de vissen hier zijn doordrenkt van geschiedenis en zijn blijven kweken en bloeien in het voedselrijke water van dit immense reservoir. Vanwege de mega bron van rivierkreeft en de warme temperaturen groeien de karpers tot enorme proporties in dit meer en zijn ze allemaal in onberispelijke staat. Als je een van de mooie karpers die hier woont drilt, verwacht dan een heftige strijd met deze wilde krijgers, de gevechten zijn krachtig en gaan op zijn zachtst gezegd, Geweldig! Voor de serieuze karpervisser wordt het niet veel beter dan dit, een waar paradijs.

Het is vermeldenswaard dat de eilanden hier beschermd zijn voor de dieren en het wild en dat er zeer hoge boetes worden gerekend als je gezien wordt op een van deze beschermde gebieden/eilanden, dus het is niet verstandig om ze te betreden gaan. Vanwege het strikte behoud van de natuur in het gebied, blijft het water vol leven, natuurlijk en puur! En heeft Orellana zelf de Europees blauwe vlag, omdat er geen industrie aan verbonden zit.

Nachtvissen
Er is een speciale nachtvisserijzone gecreëerd voor vissers, die met de auto te bereiken is. Maar hier mag niet vanuit een bivvy gevist worden. Voor de meeste gebieden is nachtvissen verboden en als je betrapt wordt op het vissen in een onbevoegd gebied, dan loop je het risico op een boete. De hoogte van deze boetes varieert en begint bij een €30,-, gezien de regelgeving niet duidelijk is. Daarom word het ook vaak gedoogd. Over het algemeen kun je voor Orellana overal vissen gedurende de dag vanaf zonsopgang tot de zon onder gaat vissen. Veel klanten hebben dan ook de voorkeur om dit pakket te kiezen, omdat de auto op privé terrein staat bij de gids en je word met een boot naar een locatie gebracht. Wat niet tot nauwelijks te bereiken is voor auto’s.

Visvergunningen
Het is mogelijk dat wij de visvergunningen voor jou regelen. Hiervoor hebben wij helaas wel een kopie nodig van jou legitimatie. Maar dan heb je ook gelijk een jaarvergunning voor Orellana.

Het standaardpakket is geprijsd per week, maar als u minder of meer dan 7 dagen wilt vissen, kunt u een e-mail sturen naar info@anglingescapes.nl zodat we een pakket op maat kunnen aanbieden.

Extrema Fishing Spain-pakket

6 nachten / 7 dagen vissen op Orellana
5 / 6 dagen vissen met transport per boot naar een visplek op Orellana
Ondersteuning van een lokale top visgids
Hengelsportuitrusting: Bivvy, strecher, stoel, hengels, rodpod, schepnet, onthaakmat, weegschaal, weightsling.
Rubberboot met fishfinder, elektromotor, batterij en reddingsvest (per boeking, bij 4 of meer vissers een tweede boot met toebehoren)
Kookspullen + koelbox (pannen, bestek, borden, kopjes, gasstel, gasflesjes)
Boodschappenservice 2x
Inclusief visvergunningen
Exclusief: End-tackle, molens, beetverklikkers, slaapzak.

Extra opties
(Voer de opties in het commentaargedeelte van uw reservering in of stuur een e-mail naar info@anglingescapes.nl om meer te weten te komen over deze pakketten)

Tegen meerprijs
Boilies 10 kilo
Particle en tigernoten mix 10 kilo
Overnachting voor de aankomst/vertrekdag
Ophaal en breng service luchthaven Sevilla prijs in overleg
Ophaal en breng service luchthaven Madrid prijs in overleg

+ Toon meer - Toon minder

De visstek(ken) & Plattegrond

Orellana la Vieja is een klein dorpje in de provincie Extremadura. De provincie is ongeveer even groot als Nederland! In of nabij het dorp zijn verschillende restaurantjes met een Spaanse keuken. En er zijn 3 supermarkjes in het dorp zelf. Elke zaterdag ochtend is er een markt van 10:00 tot 12:00 uur. De markt is lekker voor verse groenten, kaas, vlees.

De aankomst is bij de lokale benzinepomp. Gezamenlijk gaat je naar het water. Of naar de geboekte accommodatie.

Extra's

Op locatie te verkrijgen (Graag bij uw reservering doorgeven, zodat het voor u besteld kan worden)

Extra opties

 • Boilies per 10 kilo
 • Partikels en tigernoten per 10 kilo
 • Overnachting voor de aankomst/vertrekdag
 • Auto parkeren op privé terrein

Wanneer u de vakantie reserveert voor Extremadura Karper moet er op locatie alsnog €150,- borg betaald worden. Wanneer alles weer netjes is achter gelaten en niks is kapot, ontvangt je de borg contant terug.

De accommodatie

De accommodatie is in overleg. Veel klanten kiezen ervoor om vanuit de bivvy te vissen. En bij langere verblijven word vaak La caravana de la Pesca gehuurd als base camp zodat er accu's opgeladen kunnen worden. Of gebruik gemaakt kan worden van de douche, koelkast ect.

+ Toon meer

Prijzenoverzicht

Wanneer u de aankomst en vertrekdag selecteert in de agenda, aantal personen/vissers selecteert, dan word er automatisch een prijsberekening weergegeven en kunt u online reserveren.

Te boeken per 7 dagen of meer maximaal 4 vissers

 • Niet visser €250,- per week
 • Prijs per week 1 visser €600,-
 • Prijs per week vanaf 2 vissers €550,- per visser

Tegen meerprijs
Boilies 10 kilo prijs in overleg
Particle en tijgernoten mix 10 kilo in overleg
Overnachting voor de aankomst/vertrekdag

De prijs is exclusief eenmalig € 20,- boekingskosten.

Beschikbaarheid & Boek nu

 • Aankomstdag vrij naar keuze
 • Maximaal 4 personen
payments
Waarom boeken bij Angling Escapes?
 • Veilig en betrouwbaar
 • In 3 simpele stappen geregeld!
 • 4.6 van de 5 sterren op Google
 • 4.5 van de 5 sterren op Facebook
 • 4.4 van de 5 sterren op Instagram

Ervaringen en Visverhalen

Schrijf een beoordeling
10
Uitstekend
Op basis van 4 beoordelingen
C
Cees

Zoals wij hier geholpen zijn maak je niet veel mee! Behulpzaam Klantvriendelijk 2.0 is niets teveel gezegd! Zonder de hulp van Reclin zou de visvakantie compleet in duigen vallen. Veel dank hiervoor. Het is uiteindelijk een geweldige vakantie geworden, we komen dan ook zeker terug.

J
Jan

Erg mooi, goed en duidelijk ontvangen. Helaas spreekt in die regio niemand Engels of Duits. Gelukkig onze gids wel! Alleen met de auto kun je niet overal komen.

D
Dick

in een woord GEWELDIG! Goed begeleid door Edwin. Een tip twee weken was te kort.

N
Nick

Erg mooi! Volgend jaar weer.

€ €550,-
Per persoon per week
 • Aankomstdag vrij naar keuze
 • Maximaal 4 personen
Beschikbaarheid en prijzen payments
Waarom boeken bij Angling Escapes?
 • Veilig en betrouwbaar
 • In 3 simpele stappen geregeld!
 • 4.6 van de 5 sterren op Google
 • 4.5 van de 5 sterren op Facebook
 • 4.4 van de 5 sterren op Instagram