Carpe Experience karpervisvakantie in Frankrijk | Angling Escapes

Over Carpe Experience

Ter plaatse wordt u verwelkomd door Alexis of Delphine, de eigenaren, die ervoor zullen zorgen dat je karpervisvakantie in de beste omstandigheden verloopt. De locaties zijn ingericht voor karpervissers. Ze zijn ruim en bieden plaats aan 2 of 3 vissers met al je uitrusting, inclusief de grootste bivvy-modellen. Op het terrein zijn toiletten aanwezig voor meer comfort en als hygiënemaatregel voor de fauna en flora. Carpe Experience is een ideale plek om alleen, met vrienden of familie op karper te vissen. Een authentiek watergebied om te ontdekken, gelegen in Lot-et-Garonne.

+ Toon meer - Toon minder
8
Uitstekend

Aanvullende informatie

 • Afstand v.a. Breda 1087km
 • Maximaal 10 vissers
 • Honden toegestaan: Ja
 • Zwaarste gevangen vis: 28kg
 • Aantal visstekken: 4

Carpe Experience

Karpervissen in Lot-et-Garonne bij Carpe Expérience is een visvakantie in Feugarolles. In een prachtige en omheinde omgeving ontdekt je een privéruimte waar het karpervissen zijn volle betekenis krijgt. Een bosrijke en beschermde omgeving, ideaal voor een karpervisvakantie.

Carpe Expérience heeft een oppervlakte van 9 hectare en 4 stekken beschikbaar. Genoeg om te profiteren van een groot visgebied om in alle rust ten volle van de plek te genieten. Je kunt naar het wilde eiland voor nog meer groen en rust! Carpe Experience heel veel mooie schubkarpers en spiegelkarpers tot een 24 kilo. Het is een verrassing om tussen de schub en de spiegels ook mooie koikarpers te vangen! En graskarpers tot wel 28 kilo.

Ter plaatse wordt u verwelkomd door Alexis of Delphine, de eigenaren, die ervoor zullen zorgen dat uw karpervisvakantie in de beste omstandigheden verloopt. De locaties zijn ingericht voor karpervissers. Ze zijn ruim en bieden plaats aan 2 of 3 vissers met al hun uitrusting, inclusief de grootste bivvy-modellen. Op het terrein zijn toiletten aanwezig voor meer comfort en als hygiënemaatregel voor de fauna en flora. Carpe Expérience is een ideale plek om alleen, met vrienden of familie op karper te vissen. Een authentiek watergebied om te ontdekken, gelegen in Lot-et-Garonne.

Aankomst en vertrektijden
Aankomst en vertrektijden zijn van zaterdag 10:00/12:00 uur tot en met zaterdag 09:00/10:00 uur.

Voorzieningen
Carpe Experience heeft op twee verschillende locaties toiletten geplaatst. Een toilet is nabij stek 1 en 2. Let hierbij wel op dat je voor de eiland stek met de boot naar de overkant moet. Hierdoor is een poti poti ook prettig om mee te nemen. En een toilet is nabij stek 3 en 4. Het is mogelijk om te douchen op locatie. Huisdieren zijn toegestaan bij Carpe Experience maar je moet er rekening mee houden dat er schapen lopen. Hierdoor moet je huisdier aangelijnd zijn. 1 huisdier per stek. Op dit moment zijn er nog geen mogelijkheden om je accu’s op te laden. De eigenaar is hierin bereid om je te helpen en zal dit voor je meenemen en opgeladen terugbrengen.

De stekken
Stek 1 – eiland, 3 vissers:
Ontdek deze zeer ruime en schaduwrijke plek die gemakkelijk plaats biedt aan 3 vissers, terwijl je een oppervlakte heb van meer dan 2,5 hectare zonder iemand aan de horizon te zien, omdat je aan de ene kant van het eiland bent en aan het einde van het meer kan vissen. De kanten zijn het favoriete van de vissen, maar vissen over lange afstanden kan ook vruchten afwerpen als je op de grind bodem voor je vist. Je kunt je lijnen tot ruim 210 meter uit varen. Het eiland is alleen bereikbaar met de boot (ter plaatse aangeboden). Het ondiepste deel van deze stek ligt rond de 1.8 meter diep.

Stek 2 – eiland, 3 vissers:
Deze zeer ruime en schaduwrijke stek biedt gemakkelijk plaats aan 3 vissers, bevindt zich aan de andere kant van het eiland ten opzichte van stek 1 en geeft je een uitzicht op het grootste deel van het meer, niets zal je ontgaan. De breedte van het te bevissen gebied stelt je in staat om zowel oevers als open water te bevissen. Deze stek bied zowel harde als zachte platen in de bodem aan, afhankelijk van je aanpak, kan dit mooie resultaten geven!

Stek 3 – 2 vissers:
Deze stek bevindt zich op het centrale deel van het meer en biedt plaats aan 2 vissers op het uitgeruste terrein met toegang voor de auto.
Je kan vissen onderscheppen die zich verplaatsen in het centrale deel van het meer of op de tegenoverliggende oever, op meer dan 165 meter afstand. De voerboot zal een voordeel zijn bij het zoeken naar vis en bij het vissen op grindgebieden die rijk zijn aan natuurlijk voedsel. Maar je mag zeker niet de waterkanten vergeten, aangezien de oevers bebost zijn.

Stek 4 – 2 vissers:
Op deze stek bevis je het uiteinde van het meer en kun je de vissen onderscheppen die de kom in willen trekken. Op deze stek is een voerboot erg prettig omdat de overzijde bijna 200 meter ver is. Zeer ruime stek met toegang voor de auto.

Het visbestand
In Februari 2023 heeft Carpe Experience zijn poorten geopend. Voor deze periode hebben Alexis en Delphine verschillende uitzettingen gedaan waardoor er mede nu ongeveer 350 karpers zwemmen. Van spiegelkarpers, schubkarpers, koikarpers en graskarpers. Ook staan er nog enkele uitzettingen op de planning. Er zijn op Carpe Experience meerdere karpers gevangen tot een 24 kilo en graskarpers tot wel 28 kilo. En het is een verrassing om tussen de schub en de spiegels ook mooie koikarpers te vangen! Het gemiddeld gewicht ligt tussen de 12 en de 15 kilo. En meerdere graskarpers tussen de 20 tot 30 kilo.

Hengelsport materiaal
Op locatie kun je de volgende materialen verwachten die u moet gebruiken.
Fox xxl landing mat (onthaakmat), Fox xxl landing net (schepnet), Fox weight sling. Voor stek 1 en 2 is het mogelijk om een boot te gebruiken om naar het eiland te kunnen gaan. Deze boot is aanwezig op locatie.

+ Toon meer - Toon minder

De visstek(ken) & Plattegrond

Karpervissen in Lot-et-Garonne bij Carpe Expérience is een visvakantie in Feugarolles. Op 15 minuten rijden vind u verschillende supermarkten zoals Carrefour of de Intermarchee. Er liggen meerdere Franse dorpjes rond Carpe Experience welke allemaal in een straal van 15 minuten rijden liggen.

Prijzenoverzicht

Wanneer je de aankomst en vertrekdag selecteert in de agenda, dan word er automatisch een prijsberekening weergegeven. Je heb dan de mogelijkheid om een beschikbare stek te selecteren. En kunt je online reserveren

Weken verlopen van zaterdag tot en met zaterdag
Stek 1 – 2 (3) vissers: €500,- per week (derde visser mogelijk tegen meerprijs van €250,-)
Stek 2 – 2 (3) vissers: €500,- per week (derde visser mogelijk tegen meerprijs van €250,-)
Stek 3 – 2 vissers: €500,- per week
Stek 4 – 2 vissers: €500,- per week
Eiland stek 1+2: €1250,- per week
Gehele meer: €1800,- per week (maximaal 10 vissers)
Niet vissers: €100,- per week

Op locatie zult u €200,- borg moeten betalen. Deze ontvangt u na het netjes achterlaten van de stek en controle van de spullen weer terug.
Alle prijzen zijn exclusief € 20,- boekingskosten.

Beschikbaarheid & Boek nu

 • van zaterdag t/m zaterdag
 • Gehele meer: €1800,- (WK, 10 vissers.)
 • Maximaal 4 personen
payments
Waarom boeken bij Angling Escapes?
 • Veilig en betrouwbaar
 • In 3 simpele stappen geregeld!
 • 4.6 van de 5 sterren op Google
 • 4.5 van de 5 sterren op Facebook
 • 4.4 van de 5 sterren op Instagram

Ervaringen en Visverhalen

Schrijf een beoordeling
8
Uitstekend
Op basis van 0 beoordelingen
vanaf
€ 500
Per 2 personen per week
 • van zaterdag t/m zaterdag
 • Gehele meer: €1800,- (WK, 10 vissers.)
 • Maximaal 4 personen
Beschikbaarheid en prijzen payments
Waarom boeken bij Angling Escapes?
 • Veilig en betrouwbaar
 • In 3 simpele stappen geregeld!
 • 4.6 van de 5 sterren op Google
 • 4.5 van de 5 sterren op Facebook
 • 4.4 van de 5 sterren op Instagram