Impressie video Aquadev - Angling Escapes
Terug naar overzicht
Videos

Impressie video Aquadev

195 keer bekeken

Aquadev is een erg mooi betaalwater en ideal om met een klein aantal mensen te bevissen. De eigenaar Eric helpt je met alles wat je nodig bent. De accommodatie aan het water is praktisch ingericht en alles wat je nodig heb is aanwezig. Het water is zeer uitdagend door de bodemverloop. En het bestand aan karpers is werkelijk schitterend!
Bekijk hier een impressie van Aquadev in de winter!

Trots ben ik op mezelf maar met name op de mensen om mij heen. En trouwe vaste klanten! Want alleen was het nooit mogelijk geweest om te komen waar ik nu ben. En nog zoveel jaar later, doe ik nog steeds mijn werk met plezier! Ik wens iedereen de trip van zijn leven! En vooral ook te genieten aan de waterkant!