Impressie video Bay Lakes - Angling Escapes
Terug naar overzicht
Videos

Impressie video Bay Lakes

155 keer bekeken

Teammember Ad Brak is samen met zijn crew van het werk naar Bay Lakes in Noord-Frankrijk geweest. Hier zijn twee mooie bivvywateren met een zeer divers visbestand. De visserij is hier zeker een uitdaging ook omdat boten niet altijd zijn toegestaan. Ja je leest het goed! Soms zijn ze toegestaan wanneer er meer sprake is van wier. Ad Brak en zijn crew laten je zien hoe zij Bay lakes benaderden met de voerboot. En welke vistactieken zij gebruikten om de karpers te verleiden.

Trots ben ik op mezelf maar met name op de mensen om mij heen. En trouwe vaste klanten! Want alleen was het nooit mogelijk geweest om te komen waar ik nu ben. En nog zoveel jaar later, doe ik nog steeds mijn werk met plezier! Ik wens iedereen de trip van zijn leven! En vooral ook te genieten aan de waterkant!