Teammember Marcel Dolderman - Angling Escapes

Over Marcel Dolderman

Ik ben Marcel Dolderman geboren in 1967 te Woerden. Getrouwd en vader van twee  volwassen zonen en sinds 1998 woonachtig in het mooie Lemmer.

Mijn visserij begon al in mijn jeugd, net zoals bij de meeste met het vangen van witvis. Het karpervirus begon zo rond mijn zestiende, in het westen van het land waar ik ben geboren.

Het vissen brengt mij echt tot rust, heerlijk in de natuur en de adrenaline die door je lijf stroomt wanneer je beetmelder afgaat. Naast het vissen op karper mag ik graag experimenteren met van alles wat met karpervissen te maken heeft.

Ik heb in het verleden en heden als op verschillende wateren van Angling Escapes mogen vissen, zowel in Nederland als in Frankrijk. Allemaal mooie wateren met een goed bestand aan vis.

Ik vis graag hier in de buurt op open water, de Friese Boezem of op het IJsselmeer. Het bootvissen komt er ook aan. Ik mag graag stekken zoeken en deze opbouwen, het mooiste is dan wanneer je beloond wordt met een vis. Dat geeft een voldaan gevoel, en is al het werk niet voor niks geweest.

ik wens iedereen goede vangsten, en geniet van de hobby en de rest er om heen. Mijn motto is elke vis is er een, al is hij groot of klein ze hebben allemaal potentie.

Marcel Dolderman

Blog’s van Marcel Dolderman