Home Beschikbaarheidskalender Nieuws Contact ☰ Menu

Roel de Laat

Team Angling Escapes:

Mijn naam is Roel de Laat woonachtig in Tilburg, in het dagelijks leven ben ik werkzaam als vrachtwagenchauffeur.

Vissen doe ik al zolang ik me kan herinneren. Begonnen met de vaste stok, voornamelijk voorns vangen. Daarna overgestapt op de winkle picker, met de winkle picker ging ik achter de brasem en zeelt aan. Na twee jaar met de winkle picker op pad te zijn geweest wilde ik nog groter.

Dus op naar de hengelsportzaak. Daar kocht ik één pieper, één pakje kant en klare onderlijntjes, één kilo zakje bollies, bollie naald en één tubelood. Thuis een oude werphengel met een zeemolen van mijn vader gepakt en op naar de waterkant. Na twee uur ving ik mijn eerste karper. Mijn vismaat de slip bedienen en ik drillen, deze vis heeft mij het karpervirus bezorgd.

Vanaf dat moment heb ik aardig wat uurtjes op de teller staan met het jagen op de karper.
In Nederland vis ik op kanalen en putjes. In het buitenland vis ik zowel op betaal als op openbaar water. Ga ik openbaar water bevissen is dit back to basic en plassen vanaf honderd hectare genieten dan mijn voorkeur.

Buiten het vissen zelf ben ik actief bezig binnen de plaatselijke visvereniging en dan natuurlijk in de Karper afdeling.

Naast het vissen en bezig zijn met vissen heb ik nog een andere (uit de hand lopende) hobby en dat is film en fotografie. Gelukkig is deze hobby heel goed te combineren met mijn andere hobby. Dat is dan ook het gene waar ik me op focus voor Angling Escapes.

Team Angling Escapes

Waarom boeken bij Angling Escapes?

 Veilig en betrouwbaar
 Direct betalen via div. betaalmethodes
 4.6 van de 5 sterren op Google
 4.5 van de 5 sterren op Facebook
 In 3 simpele stappen geregeld!
 Veilig en betrouwbaar

      1. Selecteer aankomst en vertrek
      2. vul uw gegevens in
      3. Bevestiging en betaling

    
Copyright Angling Escapes | © 2021. All Rights Reserved