Home Beschikbaarheidskalender Nieuws Contact ☰ Menu

Tino Spaandonk

Team Angling Escapes:

Sinds mijn 7e vis ik al, vanaf mijn 11e ben ik voorzichtig op karper gaan vissen. Als klein manneke ging ik het liefst met een broodkorst aan de slag, lekker visueel vissen aan de oppervlakte. Gewoon vissen zoals vissen bedoeld is, zonder al te veel verwachtingen. Maar wel echt actief achter de vis aan en dan zien wat er van komt.

Jaren later ben ik meer een statische boillie visser geworden. Hiermee heb ik nog steeds na al die jaren veel plezier. Het liefst werp ik mijn aas nog op beoogde plek, uitvaren met een voerboot of uitroeien is niet zo mijn ding. Ten eerste heeft dat met mijn roeiskills te maken, ten tweede en dat is voor mij de hoofdreden, ik vind het gewoon meer vissen en leuk om te doen. Lekker in de natuur je ding kunnen doen, het geeft me vrijheid en maakt me gelukkig.

Ik vind het altijd magisch om aan een water te beginnen waar ik van te voren niet precies weet wat het bestand is, met name trips in het buitenland zijn bij mij favoriet. Ik ben dan ook erg dankbaar dat ik testvisser ben geworden bij team Angling Escapes. Mijn doel is dan ook zoveel mogelijk informatie te krijgen over de wateren. Dit door er te vissen en te vangen. Maar ook door gesprekken te voeren aan de waterkant met vissers en beheerders. Deze informatie deel ik dan graag met klanten en mijn teamleden. Hopelijk kan ik een bijdrage leveren aan een schitterende trip en nog beter vangsten.

Team Angling Escapes

Waarom boeken bij Angling Escapes?

 Veilig en betrouwbaar
 Direct betalen via div. betaalmethodes
 4.6 van de 5 sterren op Google
 4.5 van de 5 sterren op Facebook
 In 3 simpele stappen geregeld!
 Veilig en betrouwbaar

      1. Selecteer aankomst en vertrek
      2. vul uw gegevens in
      3. Bevestiging en betaling

    
Copyright Angling Escapes | © 2021. All Rights Reserved