Impressie video extremadura Karper - Angling Escapes
Terug naar overzicht
Videos

Impressie video extremadura Karper

182 keer bekeken

Op het schitterende en indrukwekkende stuwmeer van Orellana worden mooie karpers gevangen. Angling Escapes is naar Spanje gereisd om te zien wat er mogelijk is voor jou. Spanje bied niet alleen maar grote meervallen aan op de Ebro. En heeft zeer veel mooie stuwmeren waaronder Orellana van maar liefst 5000 hectare groot. Hier word een compleet bivvy pakket aangeboden bij Extremadura Karper maar ook zijn er mogelijkheden uit verschillende accommodaties.
Bekijk hier een impressie van Orellana!

Trots ben ik op mezelf maar met name op de mensen om mij heen. En trouwe vaste klanten! Want alleen was het nooit mogelijk geweest om te komen waar ik nu ben. En nog zoveel jaar later, doe ik nog steeds mijn werk met plezier! Ik wens iedereen de trip van zijn leven! En vooral ook te genieten aan de waterkant!