Impressie video Carpvalley - Angling Escapes
Terug naar overzicht
Videos

Impressie video Carpvalley

185 keer bekeken

Carpvalley is een prachtige visvakantie locatie in Nederland. Carpvalley bied alles wat een visser zoekt, maar ook alles is aanwezig voor de niet visser! Zo is er een mooie accommodatie met alle voorzieningen en veranda op het water. En is er een blokhut aanwezig met basis voorzieningen. Een prachtig visbestand aan karpers wat het totaalplaatje compleet maakt voor een top vakantie! Bekijk hier een impressie van Carpvalley.

Trots ben ik op mezelf maar met name op de mensen om mij heen. En trouwe vaste klanten! Want alleen was het nooit mogelijk geweest om te komen waar ik nu ben. En nog zoveel jaar later, doe ik nog steeds mijn werk met plezier! Ik wens iedereen de trip van zijn leven! En vooral ook te genieten aan de waterkant!