Impressie video Flexpod Vinkeveense plassen - Angling Escapes
Terug naar overzicht
Videos

Impressie video Flexpod Vinkeveense plassen

221 keer bekeken

Hou jij ervan om groot water te bevissen? Bekijk dan het aanbod op de Vinkeveense plassen. Een water van maar liefst 1000 hectare met verschillende eilanden en landtongen. Een ware uitdaging voor de karpervisser. De Flexpod geeft je de mogelijkheid om moeilijk bereikbare locaties te bevissen. Bekijk hier de impressie video over de Flexpod op de Vinkeveense Plassen in Nederland.

Trots ben ik op mezelf maar met name op de mensen om mij heen. En trouwe vaste klanten! Want alleen was het nooit mogelijk geweest om te komen waar ik nu ben. En nog zoveel jaar later, doe ik nog steeds mijn werk met plezier! Ik wens iedereen de trip van zijn leven! En vooral ook te genieten aan de waterkant!