Impressie video Etangs de la Crolee - Angling Escapes
Terug naar overzicht
Videos

Impressie video Etangs de la Crolee

205 keer bekeken

Etangs de la Crolee is een schitterende betaalwater met twee wateren. Maar wel allebei met hun eigen privacy. Aan de waterkant staat een prachtige accommodatie middels een safari tent. Het karper bestand is geweldig! Prachtige volbeschubte karpers, koi karpers en schubkarpers. Etangs de la Crolee is een perfecte locatie om vissen en een familie vakantie te combineren. Bekijk hier een video impressie.

Trots ben ik op mezelf maar met name op de mensen om mij heen. En trouwe vaste klanten! Want alleen was het nooit mogelijk geweest om te komen waar ik nu ben. En nog zoveel jaar later, doe ik nog steeds mijn werk met plezier! Ik wens iedereen de trip van zijn leven! En vooral ook te genieten aan de waterkant!