Lac de Lepinet najaars vissessie - Bjorn Verbeeck | Angling Escapes
Terug naar overzicht
Blog

Najaars vissessie op Lepinet met Bjorn Verbeeck

448 keer bekeken

Was weer een geslaagde sessie op het geweldige water L’epinet. Een water dat mij keer op keer trekt. Ik kan wel zeggen dat het mijn favoriete water is geworden. Ik probeer hier toch wel 1 keer per jaar te komen. Heb al in elke jaargetijden gevist en niet zonder resultaat. Deze trip leverde meer dan 45 karpers op! Er zwemmen echt prachtige vissen rond op deze prachtige locatie.

Tevens is er ook een goede sanitaire blok te vinden op het water en ijskast en vriezers zijn ook ter beschikking, waar voldoende plek  voor is iedereen. Het water heeft geweldige mooie stekken met voldoende ruimte voor te vissen. Het water heeft wel mooi plekje waar de vis graag vertoeft. Mooie taluds richels, harde platen,… echt een uitdaging voor iedereen, maar met een beetje moeite kun je hier geweldige mooie sessies maken. Voor mij is het wel heel zeker.

De Scopex liver in combinatie met de Stickmix is hier een geliefde smaak van de vissen. Ik heb hier al heel veel mooie sessie kunnen maken met deze aanpak en niet ik alleen. De jongens die ik wat raad gaf hoe en wat te doen, hebben hier ook prachtige herinneringen aan. Het is een topkeuze voor het water. Het bestand dat hier rond zwemt is gewoon geweldig. Je vangt zowel schubs als spiegels en ook mooie getekende spiegels. Keer op keer een genot om de vis te zien.

Voor de jongens die graag naar een betaalwater gaan of is iets nieuws zoeken, ik kan maar één ding zeggen. Probeer zeker is deze prachtige locatie. Je zal er geen spijt van krijgen!

Veel succes aan de waterkant!

Bjorn Verbeeck | Holland Baits

Wil jij ook naar Lac de Lepinet? Bekijk hier de pagina.

Trots ben ik op mezelf maar met name op de mensen om mij heen. En trouwe vaste klanten! Want alleen was het nooit mogelijk geweest om te komen waar ik nu ben. En nog zoveel jaar later, doe ik nog steeds mijn werk met plezier! Ik wens iedereen de trip van zijn leven! En vooral ook te genieten aan de waterkant!