Inspiration Lake - Karper Visvakantie in Nederland | Angling Escapes

Over Inspiration Lake

In het zuidelijke deel van Nederland, net boven de Belgische grens, ligt een mooi stukje natuur grenzend aan de stad Eindhoven. Midden in deze natuur ligt Inspiration lake, waarvan menig visser zou gaan watertanden. Niet alleen vanwege de natuurlijke uitstraling van het water, maar ook van het bestand dat er rondzwemt op Inspiration lake. Al heel wat karper vissers hebben hier hun persoonlijk record verbeterd. Langs de achterkant van het water loopt een weg, maar de geluidshinder hiervan is minimaal. Het terrein is volledig omheind zodat je geen ongewenste bezoekers krijgt, en je spullen veilig staan. Ondanks dat het water zeer overzichtelijk is, laten de karpers zich wat moeilijker op de kant krijgen. Wees creatief, probeer iets nieuws of vis juist met het geen waar je vertrouwen in hebt. Want vertrouwen doet vangen! De bewoners van Inspiration lake geven flinke drills en laten zich niet zomaar over het netkoord trekken. + Toon meer - Toon minder
10
Uitstekend

Aanvullende informatie

 • Maximaal 8 personen
 • Maximaal 4 vissers
 • Honden toegestaan: Ja
 • Wateroppervlakte: 1,5ha
 • Zwaarste gevangen vis: 28kg
 • Aantal visstekken: 7

Inspiration Lake

Accommodatie/voorzieningen
Inspiration Lake is een bivvywater. Om deze reden is er geen accommodatie aanwezig.
Er is een chemisch toilet aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Helaas bied Inspiration lake verder geen faciliteiten. Er is een boot aanwezig voor algemeen gebruik. Wel is aan te raden om zelf een boot mee te nemen. Houd wel rekening met andere vissers die op het water aanwezig zijn.

De visstekken
Inspiration Lake is een echt bivvywater in Veldhoven provincie Noord-Braband. Op Inspiration lake zijn 7 natuurlijke stekken. Er worden maximaal vier vissen toegelaten. Je kunt per stek boeken, maar je kunt ook het gehele water boeken. Als je het gehele water boekt is de stek keuze vrij. De stekken 1,2,3,4 zijn de vaste stekken waarvan afgevist wordt. De visstekken 1 tot en met 4 zijn goed met de auto te bereiken en de auto kan bij de stek blijven staan.

Stek 1 en stek 4 zijn twee persoonsstekken. De stekken 5,6 en 7 kunnen niet worden geboekt, maar mogen vrij gebruikt worden om bijvoorbeeld met het pennetje te bevissen. Uiteraard kan je zelf bepalen bij welke stek je wilt gaan zitten als het water volledig wordt gehuurd. Wanneer je nu een stek boekt krijg je er een stek bij. Bijvoorbeeld stek 1, als je deze boekt krijg je stek 2 er bij. Wanneer je stek 4 boekt krijg je stek 3 erbij, of andersom. Dit zo ingedeeld om de verdeling op het water beter te maken, wanneer de vissers elkaar niet kennen.

Visbestand
Dit meer herbergt een fantastisch bestand aan karper. Deze bestaat onder andere uit spiegel-, rijen- en schubkarpers. ‘Inspiration Lake’ is een waar Mekka voor de karper visser. Door de grote variatie tussen de populatie karpers, is er voor ieder wat wils. Zo zwemmen er niet alleen prachtige hoog gebouwde spiegelkarpers, maar ook een aantal enorm sterke schubkarpers van groot formaat en een aantal flink uit de kluiten gewassen steuren. Ondanks dat Inspiration Lake niet een groot water is, is het zeker een uitdaging om de vissen te vangen. En valt het onder een dressuur water.

Foto’s
Wilt u graag meer foto’s zien van Inspiration Lake, kijk dan op onze Facebookpagina Angling Escapes Benelux

+ Toon meer - Toon minder

De visstek(ken) & Plattegrond

Het complex is deels omringd met bomen en omheind met een hek. Inspiration Lake is een prachtig water met een natuurlijke uitstraling. Geen gecreëerde nette stekken, overhangende bomen die ook deels het water in gaan. Maar het ligt wel vlakbij A67 wat voor overlast kan zorgen met geluid. Tussen de 6 en de 8 minuten rijden vind u verschillende supermarkten.

Inspiration Lake stek 1

Stek 1 is een 2 persoonsstek en gaat in combinatie met stek 2. Je kunt bij elkaar zitten of beide op een aparte stek. Maximaal 2 vissers.

Click here for direction

Inspiration Lake stek 2

Stek 2 is een 2 persoonsstek en gaat in combinatie met stek 1. Je kunt bij elkaar zitten of beide op een aparte stek. Maximaal 2 vissers

Click here for direction

Inspiration Lake stek 3

Stek 3 is een 2 persoonsstek en gaat in combinatie met stek 4. Je kunt bij elkaar zitten of beide op een aparte stek. Maximaal 2 vissers

Click here for direction

Inspiration Lake stek 4

Stek 4 is een 2 persoonsstek en gaat in combinatie met stek 3. Je kunt bij elkaar zitten of beide op een aparte stek. Maximaal 2 vissers

Click here for direction

Extra's

Op locatie zijn extra mogelijkheden.

Op locatie te verkrijgen

 • Je zult zelf alle benodigdheden mee moeten nemen.

Voor u is aanwezig

 • Boot voor algemeen gebruik

Prijzenoverzicht

Wanneer u de aankomst en vertrekdag selecteert in de agenda, Kunt u zien welke stekken beschikbaar zijn. Selecteer een stek, er word automatisch een prijsberekening weergegeven. En kunt u online reserveren.

Te boeken per weekend, midweek, week per stek voor 2 vissers:

 • Weekend: €240,-
 • Midweek:  €320,-
 • Week:       €560,-

Te boeken per weekend, midweek, week niet vissers:

 • Weekend: €30,-
 • Midweek:  €40,-
 • Week:       €70,-

Alle prijzen zijn exclusief € 20,- boekingskosten.

Beschikbaarheid & Boek nu

 • Vr t/m Vr, Ma t/m Ma
  Ma t/m Vr, Vr t/m Ma
 • Gehele meer v.a. € 480- (4 pers).
 • Maximaal 8 personen
payments
Waarom boeken bij Angling Escapes?
 • Veilig en betrouwbaar
 • In 3 simpele stappen geregeld!
 • 4.6 van de 5 sterren op Google
 • 4.5 van de 5 sterren op Facebook
 • 4.4 van de 5 sterren op Instagram
A
Andżelika Labbe

we betaalden en er werd geen vis gevangen

R
Rudie

Wij zaten het weekend van hemelvaart. Bij aankomst wauw dit water. Roept gewoon carpy een rondje om het water en een praatje met de buren onze visserij af gestemt op t water als snel kwamen we er achter dat je. Toch echt je truckendoos moet open maken voor hier je visje te mogen landen helaas 2 verspeeld en 1 zeelt. Verder. Stil gebleven maar. Wel genoten

S
Sander 28 april 2021 @ 05/14/2021 11:26

Mooi uitdagend water maar in 4 nachten helaas geen vis gevangen. Voor ontvangst zou het wel netjes zijn dat de eigenaar aanwezig zou zijn bij aankomst in ons geval ivm het verdelen van stek 1/2 en stek 3/4 enz…eenndag later kwam hij dan nog wel…

A
Arto @ 05/21/2021 04:32

Mooi watertje om big carp te vangen, midweek gezeten 8 vissen gevangen. Prima watertje dus! Alleen zou stroom op de stek geen overbodige luxe zijn.

A
Anoniem @ 06/10/2021 10:56

Ik heb hier al meerdere malen gevist. Zeker geen makkelijk water! Ik betwijfel ook het visbestand. Als je mijn mening vraagt moet hier echt vis worden uitgezet!

L
Leo @ 11/06/2022 06:48

Ik ben hier meerdere keren geweest in paar jaar tijd.
In 2016 was nog goed vangen 12 stuks met twee man in een weekend! de jaren erna 1 of 2 in weekend met 4 man.
Het water wordt slecht onderhouden.

W
Willy @ 11/28/2022 09:17

Water grote goed! Visbestand matig.
Prijs te duur voor dit water!!

A
Anoniem @ 06/10/2021 10:56

Ik heb hier al meerdere malen gevist. Zeker geen makkelijk water! Ik betwijfel ook het visbestand. Als je mijn mening vraagt moet hier echt vis worden uitgezet!

A
Arto @ 05/21/2021 04:32

Mooi watertje om big carp te vangen, midweek gezeten 8 vissen gevangen. Prima watertje dus! Alleen zou stroom op de stek geen overbodige luxe zijn.

S
Sander 28 april 2021 @ 05/14/2021 11:26

Mooi uitdagend water maar in 4 nachten helaas geen vis gevangen. Voor ontvangst zou het wel netjes zijn dat de eigenaar aanwezig zou zijn bij aankomst in ons geval ivm het verdelen van stek 1/2 en stek 3/4 enz…eenndag later kwam hij dan nog wel…

P
Paul @ 06/07/2022 05:49

Juni 2022
Gezeten met mijn vismaat. Mooi water en we hadden gezellige buren op stek 3/4 maar na een grote steur op dag 1 bleef het het hele weekend stil helaas..zelf de buren hadden niks. Is een moeilijk water en je moet wel werken voor je visje..wij hadden helaas geen geluk..maar ja het heet vissen en niet vangen..mis volgende keer meer geluk ????

S
Stefano @ 12/27/2021 07:02

Wij dachten een leuk weekendje te gaan vissen samen maar helaas. Wij kwamen aan bij het huis waar we moesten verzamelen daar 15 min voor de deur gestaan en totaal niet ontvangen. Een vrouw heeft ons gebracht maar dit sloeg echt nergens op dat ze waren vergeten dat we geboekt hadden. Het water is al heel lang niet geboekt dus dat lijkt me sterk. Op de stek zelf liepen de ratten en muizen nog net niet onze tenten binnen. Overal lag vuil langs het water e de vele motor s achter waren ook zwaar kut. Proberen te bellen naar de eigenaar om iets van informatie van het water te krijgen maar zonder gehoor. Er lag zelf stront met wc papier ernaast aan de overkant van de stekken. Wij hebben ook geen ene eigenaar of iemand gezien om ons te verwelkomen. Mensen boek dit niet het is een klein putje. We zijn eerder weggegaan. Wat een tering sessie en na contact te hebben kunnen ze niks doen voor ons echt belachelijk.

R
RR @ 08/02/2021 09:03

Midweek op inspirationlake gevist met een maat van mij. We stonden ingedeeld op stek 1, een zeer fijne stek. Ook zaten er vissers op stek 4, dit waren overigens ontzettend gezellige buren waar we goed mee vooruit konden!! De aanbeten bleven de eerste nacht rustig, de 2e nacht een losser van een hele dikke bak. In de morgen van dag 3 een mooie spiegel kunnen vangen. En dag 4 de JACKPOT!!! Dag 4 om 9:30 in de morgen een aanbeet van een karper, een van de toppers van het water, een gewicht van 25,1 kg. Wat een ervaring!! Echt voor herhaling vatbaar!

d
de Groot @ 04/19/2021 03:39

Geen vis gevangen. Vermoedelijk omdat het nog erg koud was.
Mis eigenlijk een was gelegenheid maar niks mis met het water
Volgende keer beter
Het heet vissen en niet vangen

P
P&Tim @ 04/26/2021 07:55

Normaal lijkt het mij een water waar je goed je ding kan doen. Helaas vermoedelijk door de vele boekingen is de vis heel schuw. Ze vermijden open water en logge. Massaal onder de bomen, hier zie je dan ook mega kale plekken. Nog nooit zo’n holding arena’s gezien. Maar oké, je kunt er zeker grote vis vangen. Maar je zult er voor moeten werken, voeren kan maar heeft niet altijd gewenste resultaat. Beter singel vissen op de plek waar ze zitten.
Toen wij aankwamen lag er overal nog voer van de voorgangers, dus voer wijs en kijk wat er met je voer gebeurd voor je hoog in zet. Voer bv langs een bosje paar kg hennep en kijk of het weg is na 24 uur. Dat was bij ons namelijk absoluut niet het geval.

J
Jules Endevoets @ 09/24/2020 12:33

Geweldig mooi meer een strak glas water met veel rimpels op de bodem diep ondiep aan de kant hier kun je op de gekste plekken je vis skills loslaten wel moet ik zeggen ondanks dat je goed kan vissen of begint het is een zeer pittig water ik denk zelf dat de karper erg getrieerd moet worden om echt te gaan azen op het voer waar mee gevist gaat worden. Maar behalve karper die we 1 hebbe zit er ook een geweldig aantal steur die we alle 3 te pakken hebben ze geven een mooi gevecht en geeft je de onmogelijke taak om te zorge dat hij niet alle hengels mee neemt tijdens het drillen sterke vissen

A
Anton Fortuijn @ 09/19/2020 05:08

Mooi midweekje gehad op stek 3 en 4. Geen makkelijk water maar dat vind ik niet zo erg want hou wel van een uitdaging.
We hadden samen 4 vissen waaronder 1 mooie steur en mijn vismaat heb er tevens ook zijn PR verbroken.
Al met al een mooi midweekje gehad met gezellige buren op stek 1 en 2.
Super

K
Karper @ 09/19/2020 05:04

Geen VISSEN in deze WATER !!! IK ben 3 keer geweest en laatste keer binnen 4 dagen ( 11 hengels) geen een VIS !!!!!! KUT VISVIJVER NOOIT MEER !!!!

S
Stephan @ 09/12/2020 09:22

Erg mooi! Maar wel moeilijk.

R
Ramona @ 09/19/2020 05:09

Vriendelijk welkom. Uitleg wat snel. Voor het geld dat je betaal zou het fijn wezen als je ook je vuilnis nog kwijt kan. We hebben in 5 dagen tijd 2 steuren van 9 en 9,2 kg en 3 karpers gevangen 8,4 en 10, 7en 18.2 kg stek 4 is een mooie stek

S
Sam @ 09/12/2020 09:20

Afgelopen week op de Inspiration lake 3 nachten gevist. Wat een onvergetelijke 3 dagen. Ik had me nooit kunnen voorstellen dat ik als een gedreven karper visser mijn sessie eerder zou onderbreken omdat ik niet meer kon vissen. Ik had binnen 3 nachten 18 karpers gevangen met uitschieters tot 18 kg. Ik was alleen en ik sliep bijna met mijn waadpak aan.Het was hard werken .Geen een karper verspeeld en geen steuren gevangen. Wel als laatste aanbeet een paling van 1 meter met 9 cm omvang gevangen. Er stond hele harde wind en het regende continu, maar ja dat zijn ideale karper weeromstandigheden.

P
Paul van Donk @ 09/12/2020 09:20

Hoi hallo ,
We hebben afgelopen weekend gevist op het inspiration lake , was een leuk weekend met verschillende aanbeten , en daarbij verschillende van gewicht karpers . Van 17.3 kg tot 16kg en 15kg 11kg en een aantal kleinere . Hiermee was ons weekend voldaan . En komen zeker nog terug

P
Paul van der Donk @ 09/19/2020 05:00

Hoi hallo ,
We hebben afgelopen weekend gevist op het inspiration lake , was een leuk weekend met verschillende aanbeten , en daarbij verschillende van gewicht karpers . Van 17.3 kg tot 16kg en 15kg 11kg en een aantal kleinere . Hiermee was ons weekend voldaan . En komen zeker nog terug ??

S
Sam @ 09/19/2020 05:02

Afgelopen week op de Inspiration lake 3 nachten gevist. Wat een onvergetelijke 3 dagen. Ik had me nooit kunnen voorstellen dat ik als een gedreven karper visser mijn sessie eerder zou onderbreken omdat ik niet meer kon vissen. Ik had binnen 3 nachten 18 karpers gevangen met uitschieters tot 18 kg. Ik was alleen en ik sliep bijna met mijn waadpak aan.Het was hard werken .Geen een karper verspeeld en geen steuren gevangen. Wel als laatste aanbeet een paling van 1 meter met 9 cm omvang gevangen. Er stond hele harde wind en het regende continu, maar ja dat zijn ideale karper weeromstandigheden.

A
Anoniem @ 09/19/2020 05:05

Midweekje van 4 mei tot 8 mei geweest met 4 man en hebben 5 karpers van 20 pond tot 26 pond gevangen en 4 steuren waarvan 1 hele mooie diamantsteur van 27 pond. Het is een klein mooi meertje maar goed te doen met 4 man. Voor het bedrag dat je moet betalen zou je wel wat meer luxe mogen verwachten zoals een goeie wc een douche en stroom. Wellicht is een vuilnis ophaaldienst ook een optie,aangezien sommige mensen denken dat ze hun troep in de bosjes kunnen gooien. We hebben ons goed vermaakt maar na 2 dagen begon het verkeer achter ons toch wel te irriteren. Wellicht voor een herhaling vatbaar.

M
Marcel @ 09/19/2020 04:59

Een mooi water met verschillende dieptes.waar sterke en mooie vissen op zwemmen .Zeker de moeite waard om daar te vissen,als je van een uitdagen houd. Echt werken voor je vis. Kom er zeker nog eens terug.

J
Jan Roos @ 09/19/2020 05:06

have been there with 2 men for a weekend caught 3 sturgeons 1 carp not very easy water but definitely go there and return the neighbor caught a beautiful mirror of 30 pounds are beautiful fish that we have seen

L
Lukasz @ 09/19/2020 05:03

Mooie steuren, het is jammer dat de karpers niet goed waren. Over het algemeen raad ik aan !!

H
Hains Mous @ 09/19/2020 04:58

Niet een heel groot water maar wel een super mooi bestand. Ga er zeker weer een keer heen!

S
Sam @ 09/19/2020 05:08

Midweek beschrijving : De eerste 3 dagen was een taaie visserij geweest, maar laatste dag/nacht kwam alles op zijn plaats.Ik wist dat ik goed bezig was.Volhouden was het motto. En laatste dag werd ik beloond met een mooie volschub van rond 11 kg en 2 punt gave schub karpers van 19.6 en 19.8 kg midden in de dag en laatste nacht nog 1 schub van 12.5 kg. Voor de mensen die denken : Ik ga en ik vang veel en groot midden in het zomer moet je 2 keer goed nadenken.I.L. is zoals elk betaalwater dressuur water dus hele voorbereiding moet in orde zijn : je aas presentatie ,rigs,lijnen(rust),plek.

W
Wesley Smolders @ 09/19/2020 05:04

Afgelopen weekend gezeten met mijn maat 1 steur gevangen en m’n maat er een verspeeld helaas bleef het verder Rustig verder leuke eigenaar en ook een leuk water we komen zeker een x terug

S
Sam @ 09/19/2020 05:01

Net midweek op de I.L. gevist. Klein maar tegelijker tijd uitdagend water. Eerste twee dagen was even zoeken maar daarna toen alles op zijn plaats viel en nadat ik mijn “huiswerk” heb gedaan, begon ik goed te vangen. Jammer dat ik een midweek geboekt had en niet de hele week omdat ik pas na 2 dagen goed begon te vangen. Resultaat :2 steuren en 5 karpers . 3 prachtige schub karpers van respectievelijk 15, 19 en 19.8 kg. I.L. is ondanks zijn kleine oppervlakte geen makkelijk water, er heerst aardig dressuur maar met de juiste aanpak, rust en kennis kom je zeker ver. Ik kom zeker terug.

J
Johan de Tree @ 09/19/2020 04:58

Prachtige locatie onder de rook van Eindhoven.
Ben er zelf meerdere malen geweest en heb er 2 topsessies gehad.

1van de sessies was echt SUPER!!!!
Ik ving in een midweek 28vissen met een gemiddelde ruim boven de 15kg.
Ik ving onder meer ook de grote spiegel toen 25.3kg en een grote schub van 22kg.
Ook kwam er steur en een grote graskarper langs.

Het water is ideaal om met een groep te bevissen.
Mijn tip is om niet teveel te voeren.
Rust op het water te houden en de kanten niet vergeten.

Als je niet te ver wilt rijden is inspirationlake de ideale bestemming voor rust en mooie (grote) vissen

P
Peter Krens @ 09/19/2020 05:06

Ik heb een topweek gehad,mooi water en vriendelijke eigenaren.Zeker voor herhaling vatbaar

J
Johan @ 09/12/2020 09:23

Ik ben al meerdere malen geweest. En ik blijf het een mooie visserij vinden. Er is veel dressuur hierdoor geeft het veel voldoening wanneer het alarm weer afgaat.

Laad meer beoordelingen
vanaf
€ 240,-
Per 2 personen
per week / midweek / weekend
 • Vr t/m Vr, Ma t/m Ma
  Ma t/m Vr, Vr t/m Ma
 • Gehele meer v.a. € 480- (4 pers).
 • Maximaal 8 personen
Beschikbaarheid en prijzen payments
Waarom boeken bij Angling Escapes?
 • Veilig en betrouwbaar
 • In 3 simpele stappen geregeld!
 • 4.6 van de 5 sterren op Google
 • 4.5 van de 5 sterren op Facebook
 • 4.4 van de 5 sterren op Instagram