Op visvakantie tijdens Covid-19 - Angling Escapes
Terug naar overzicht
Blog

Op visvakantie tijdens Covid-19

431 keer bekeken

Binnen Europa zijn de meeste grenzen geopend voor toerisme. Er mag gewoon gevist worden op de locaties die wij aanbieden. Ook tijdens de nachtklok omdat de wateren onder privé eigendom vallen. Wij proberen iedereen die vertrekt 3 weken voor aankomst te informeren over hun visvakantie, als deze van kleurcode wijzigt. Of wanneer op vakantie gaan niet mogelijk is. Mocht u in deze periode nog geen bericht van ons hebben gehad, neem dan gerust contact met ons op. Mocht er geen contact zijn geweest tot 14 dagen voor uw aankomst, gaan wij ervan uit dat u op vakantie gaat. Mocht u dan alsnog besluiten om niet te gaan dan vervalt uw recht om gratis te kunnen omboeken.

Let op:

  • Angling Escapes biedt een kosteloze omboeking aan die alleen geldt voor desbetreffende locatie, het is dus niet mogelijk om van water te wisselen bij uw omboeking.
  • De kosteloze omboeking geld alleen over reserveringen welke niet doorgang kunnen vinden door Corona.
  • Wilt u graag eerder annuleren dan gelden onze algemene voorwaarden.
  • Mocht het zo zijn dat uw reis niet mogelijk is, dan kunt u binnen 3 weken een nieuwe periode met ons in overleg selecteren.
  • Als u Frankrijk via België in reist, dan dient u een Verklaring op Eer in te vullen en uitgeprint mee op reis te nemen.
  • Het is verplicht om een negatieve PCR Coronatest bij u te hebben van ten hoogste 72 uur oud op het moment dat buitenlandse reizigers de grens passeren, u kunt hier gecontroleerd op worden. Deze negatieve PCR Coronatest geldt voor alle personen met een leeftijd van 12 jaar of ouder.
  • Er is geen negatieve PCR Coronatest nodig voor de terugreis vanuit Frankrijk.

Op locatie

Alleen met elkaar hebben we het onder controle. Wij verzoeken u om de algemene hygiëne regels extra te respecteren. En om meer boodschappen mee te nemen waardoor u in de omgeving van de locatie niet tot weinig naar de supermarkt hoeft. Zorg wel na gebruik van de sanitaire voorzieningen dat u het (indien mogelijk) nog netter achterlaat dan normaal en dat u uw handen liefst voor gebruik en na gebruik van de voorzieningen even extra ontsmet.

Wilt u zelf graag op de hoogte blijven van de situatie?
Hieronder vind u een aantal websites die meer informatie bieden betreft het Covid-19 virus

Reisadvies voor Nederlanders
Het Dashboard Coronavirus – Website van de Nederlandse overheid waarop u de huidige ontwikkeling van het virus in Nederland kunt volgen
Nederland Wereldwijd – Op deze website vindt u alle reisadviezen die de Nederlandse overheid per land heeft opgesteld.
ANWB Reiswijzer Corona – Op deze website geeft de ANWB meer informatie per vakantieland en hier ziet u ook duidelijk welke richtlijnen er per land worden gehanteerd

Reisadvies voor Belgen
Reisadviezen Koninkrijk België – Op deze website vindt u alle reisadviezen die de Belgische overheid per land heeft opgesteld.
Toelichting kleurcodes per bestemming – Op deze website vindt u de exacte uitleg van Belgische overheid aangaande de adviezen die er worden gehanteerd.

Op alle locaties die wij vertegenwoordigen
Verzoeken wij iedereen om gepaste afstand te houden, mondkapjes te gebruiken en extra hygiënisch de faciliteiten te gebruiken. Dit zodat iedereen van zijn/haar hobby kan blijven genieten. De eigenaren zorgen ervoor dat er extra wordt schoongemaakt. Ook is het raadzaam om extra eten en drinken mee te nemen zodat u niet (vaak) naar de lokale supermarkt hoeft te gaan.

Klachten bij thuiskomst
Mocht u op vakantie zijn geweest op een van onze locaties en u ervaart naderhand gezondheidsklachten dan horen wij dit graag direct van u zodat wij klanten die in dezelfde periode op visvakantie zijn geweest en de eigenaar van betreffend water kunnen waarschuwen.

Trots ben ik op mezelf maar met name op de mensen om mij heen. En trouwe vaste klanten! Want alleen was het nooit mogelijk geweest om te komen waar ik nu ben. En nog zoveel jaar later, doe ik nog steeds mijn werk met plezier! Ik wens iedereen de trip van zijn leven! En vooral ook te genieten aan de waterkant!