Home Beschikbaarheidskalender Nieuws Contact ☰ Menu
Beschikbaarheid & Boeken Prijzen Foto's Informatie ErvaringenLocatie & RouteReglement

Etang Ulysse

etang-Ulysse-luchtfoto-accommodatie-buiten-lassicourt-2
etang-Ulysse-accommodatie-buiten-lassicour-4
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-13
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-12
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-11
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-10
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-9
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-8
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-7
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-5
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-4
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-3
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-2
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-1
previous arrow
next arrow
etang-Ulysse-luchtfoto-accommodatie-buiten-lassicourt-2
etang-Ulysse-accommodatie-buiten-lassicour-4
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-13
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-12
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-11
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-10
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-9
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-8
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-7
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-5
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-4
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-3
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-2
Etang-Ulysse-karpervissen-Frankrijk-1

Over Etang Ulysse

Etang Ulysse is het nieuwe water in de Champagne regio in Frankrijk. Het bekende plaatsje Lassicourt heeft er nog een geweldige locatie bij gekregen. Etang Ulysse is een voormalige grindafgraving van 4 hectare, waardoor er mooie dieptes in het water zitten! Het is dan ook wel aan te raden om op je boot of je voerboot een dieptemeter te gebruiken. Ruim 4 jaar geleden zijn er ruim 500 karpers op dit water uitgezet. Sindsdien is het water nauwelijks bevist.


Het water

Het is mooi om met de boot het water op te gaan, om die talluut randen te vinden. Vergeet hierbij niet om je zwemvest mee te nemen en aan te doen! Ondanks de mooie dieptes vinden de karpers de ondiepere kanten ook erg prettig. Dus vergeet hier vooral geen lijn uit te varen. Er zijn veel karpers tussen de 10 en 15 kilo, maar dit zal niet lang meer duren en dan zal het gemiddeld gewicht zeker stijgen. De eigenaar voor al 5 jaar met pellets, graan en mais om de karpers in top conditie te hebben. De dieptes van deze grindafgraving liggen tussen de 2 en 5 meter. De bodem bestaat uit zand en grind en is vrij hard. Een groot plateau ligt er in het midden van het water. Het is te adviseren om bij de eigenaar pellets te kopen, omdat de visser hier bekend mee zijn. Overdag is het mogelijk om vis te vangen op zicht. Neem dus ook wat mooie fluoriserende pop-ups mee. Het is mogelijk om van verschillende plekken/stekken Etang Ulysse te bevissen. Hiervan is vanuit de accommodatie het meest luxe. Maar er zijn in totaal 4 stekken gecreëerd. Hierin mag jezelf bepalen waar je gaat zitten. Let wel op dat waar de stekken niet gecreëerd zijn de walkanten van grind zijn, dit glijd en schuift wanneer je erop loopt.

Ligging

Etang Ulysse is in totaal 6 hectare groot en ligt aan een doorgaande weg ( D-396) net buiten Lassicourt, hierdoor heb je op dit moment nog wel geluid van het verkeer. Dit kan als hinderlijk ervaren worden. Er zijn al allemaal bomen geplant die ook zullen dienen als geluidsbarrière. Het huisje staat op ongeveer 400 meter van de weg af. Het terrein is volledig omheind wat erg prettig is voor je huisdier! Deze kan lekker loslopen. Het hek word afgesloten middels een cijfercode. ETang Ulysse ligt op circa 3 kilometer van Brienne Le Chateau, waar twee grote supermarkten zijn, een bakker, een tabakswinkel , diverse restaurants etc.

Accommodatie

De accommodatie op Etang Ulysse is klein maar praktisch en netjes. De grote overkapte terras geeft je het gevoel alsof je buiten leeft en vakantie heb. En het is mogelijk om met 3 of 4 vissers vanuit de accommodatie te vissen.
Aan de lange kant van het water is een mooi stenen accommodatie neergezet. De accommodatie bestaat eigenlijk uit één grote ruimte, met een afgescheiden douche en toiletruimte.Verder is er een compleet ingerichte keuken, met inductie, koelkast, vriezer voor je aas, een tweepersoons bed en een uitklapbaar 2-persoons bankbed. Totaal zijn er 4 slaapplaatsen. Maar voor plezierig gebruik adviseren wij 2 personen om in de accommodatie te overnachten. Verder een eethoek en TV en een mooi terras. Er zijn kussens, dekbedden en bedlinnen aanwezig. De eindschoonmaak moet je zelf te doen! Huisdieren zijn toegestaan. Een top locatie voor families, of voor karpervissers die graag wat meer comfort willen hebben.

Bivvy

Op Etang Ulysse is het mogelijk om ook met de bivvy te vissen. Hier zijn verschillende plaatsen voor gecreëerd. Maar het is handig om extra lange haringen en een hamer mee te nemen. Omdat de grond van grind is en je moet ongeveer 15 cm diep. De gecreëerde plaatsen kun je een bivvy plaatsen. Of eventueel hoger aan de waterkant. Hier zit ongeveer 2 meter hoogte verschil in. Het is op sommige plekken mogelijk om met een waadpak het water in te gaan, maar denk er wel om dat het grind zich verplaatst. En op sommige stukken diep wegloopt.


Tags: betaalwater in frankrijk, departement Aube, karpervissen, vissen met de familie,

Prijzenoverzicht

Wanneer u de aankomst en vertrekdag selecteert in de agenda, aantal personen/vissers selecteert, dan word er automatisch een prijsberekening weergegeven.
En kunt u online reserveren.

  • Gehele meer met 1 of 2 visser voor 1 week ( za-za)     €   925.-
  • Gehele meer met 3 vissers voor 1 week                        € 1175.-
  • Gehele meer met 4 vissers voor 1 week                        € 1425.-
  • Niet-vissers zijn gratis
  • Huisdieren zijn toegestaan

Alle prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en exclusief € 20,- boekingskosten.


Beschikbaarheid & Boeken

Prijzen vanaf
€925,-
Per week


van zaterdag t/m zaterdag

Gehele meer vanaf €925,- p.w.


Aanvullende informatie


 Maximaal aantal personen: 8
 Waarvan max. aantal vissers: 4
 Honden toegestaan: Ja
 Wateroppervlakte: 4ha
 Zwaarste gevangen vis: 27kg
 Aantal visstekken: 4
 Faciliteiten: Gas,Water,Electra,Toilet,Douche, Vriezer

 Locatie & RouteWaarom boeken bij Angling Escapes?

 Veilig en betrouwbaar
 Direct betalen via div. betaalmethodes
 4.6 van de 5 sterren op Google
 4.5 van de 5 sterren op Facebook
 In 3 simpele stappen geregeld!
 Veilig en betrouwbaar

      1. Selecteer aankomst en vertrek
      2. vul uw gegevens in
      3. Bevestiging en betaling

    

Een beoordeling schrijven

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Angling Escapes
Average rating:  
 4 reviews
 by Perry de Goffau

samen met m'n maat van 25-06-22 t/m 02-07-22 op Etang Ulysse gevist. Vriendelijk ontvangen door de Franse eigenaar Yannick. Hij praat een beetje Engels dus communicatie ging voor ons prima. huisje was prima, klein maar fijn en erg schoon. Wat een run put is dit. Totaal 111 vissen weten te vangen waarvan 1 steur. We hebben heel wat uur ook niet gevist, dus laat staan als je 24/7 had gevist. Tip: neem genoeg aas mee, wij hebben 80 kilo boilies en 60 kilo pellets gebruikt. Hou je visserij simpel.. Hou je van veel runs, dan is dit water zeker iets voor jou..

 by verstaen patrick

van 21-05-2022 tot 28-05-2022. heb ik alleen 31 karpers en 1 steur gevangen , dit was een geweldige sessie op een hele mooie locatie! de vissen bieden veel sport ongelofelijke kracht hebben ze.de accommodatie is klein maar heel netjes en alles is voorzien.en de hond had het ook naar zijn zin.top locatie mij zien ze hier zekers nog terug. steur 14k 2x 16.5 1x 14k 3x13.5k en de rest allemaal rond de 10k

 by Mike

Met een ploegje vrienden naar Ulysse geweest. Mooi en praktisch huisje. Maar we kozen ervoor om het water vanuit de tent te bevissen. We hebben in totaal 40 karpers gevangen waarvan de zwaarste 24kilo. Het was een top vakantie met veel gezelligheid. Aardige eigenaar alleen jammer dat hij alleen Frans spreekt.

 by Paul

heb het meer afgehuurd met mijn gezin. Het huisje is klein maar alles is aanwezig en ziet er verzorgd uit. Ik had mooi de ruimte om verschillende stekken te bevissen. Heb 3 grote mooie steuren gevangen! En 20 karpers.

Copyright Angling Escapes | © 2023. All Rights Reserved