Home Beschikbaarheidskalender Nieuws Contact ☰ Menu
Beschikbaarheid & Boeken Prijzen Foto's Informatie ErvaringenVideoLocatie & RouteReglement

Catlake Pohan, Tsjechië

Pohan-meervallen-meerval-vissen-visvakantie-Tsjechie-stek
Pohan-meervallen-meerval-vissen-visvakantie-Tsjechie-stek-3
Pohan-meervallen-meerval-vissen-visvakantie-Tsjechie-5
Pohan-meervallen-meerval-vissen-visvakantie-Tsjechie-3
Pohan-meervallen-meerval-vissen-visvakantie-Tsjechie-1
Pohan-meerval-vissen-visvakantie-Tsjechie-1
betaalwater-meervalvissen-pohan-katlov-6
betaalwater-meervalvissen-pohan-katlov-5
betaalwater-meervalvissen-pohan-katlov-4
betaalwater-meervalvissen-pohan-katlov-3
betaalwater-meervalvissen-pohan-katlov-2
betaalwater-meervalvissen-pohan-katlov-1
previous arrow
next arrow
Pohan-meervallen-meerval-vissen-visvakantie-Tsjechie-stek
Pohan-meervallen-meerval-vissen-visvakantie-Tsjechie-stek-3
Pohan-meervallen-meerval-vissen-visvakantie-Tsjechie-5
Pohan-meervallen-meerval-vissen-visvakantie-Tsjechie-3
Pohan-meervallen-meerval-vissen-visvakantie-Tsjechie-1
Pohan-meerval-vissen-visvakantie-Tsjechie-1
betaalwater-meervalvissen-pohan-katlov-6
betaalwater-meervalvissen-pohan-katlov-5
betaalwater-meervalvissen-pohan-katlov-4
betaalwater-meervalvissen-pohan-katlov-3
betaalwater-meervalvissen-pohan-katlov-2
betaalwater-meervalvissen-pohan-katlov-1

Over Catlake Pohan, Tsjechië

Catlake Pohan is een enorm succes! Neem contact op wanneer u de beschikbaarheid wilt weten.

Nog geen 1000 km rijden en u bevind zich al bij Catlake Pohan nabij Praag in Tsjechië! Ja… u leest het goed! Tsjechië ligt dichterbij dan u denkt! Catlake Pohan is eigendom van de bekende visser, filmer en auteur Jakub Vagner. Hij merkte dat de vraag naar vissen sensationele meervallen erg groot was. Dit op allerlei manieren van spinning tot boeien vissen tot zelfs vanuit een Bellyboot aan toe! Een geweldige ervaring en beleving om een meerval te vangen van 256 cm, recht onder uw flippers!

Op Catlake Pohan hebben de meervallen een geweldig gemiddeld gewicht van 50 kilo! Er zijn 150 meervallen uitgezet. En wij mogen u met zekerheid zeggen dat er zelfs 15 meervallen zijn die meer dan 100 kilo wegen! Op dit moment staat het record maar liefst op 120 kilo. Kunt u zich dat voorstellen? De klap in je hengel, die brute kracht, de lijn die van de spoel wordt getrokken, tijdens het drillen verzuurde armen en langzaam maar zeker verschijnt er een monster aan de wateroppervlakte!

Beschikbaarheid

Klik hier voor de beschikbaarheid


Catlake Pohan

Naast de mooie meervallen in Catlake Pohan zwemmen er ook karpers, graskarpers, brasem, kroeskarpers, baars en voorn. Deze diversiteit aan vis zorgt voor een stabiele omgeving voor alle vissoorten. U mag ook vissen op de andere vis types, echter ligt de nadruk op de aanwezigheid van de meervallen. Uw vis trip wordt begeleid door het team van Catlake Pohan. Dit team bestaat uit ervaren gidsen of wedstrijdvissers die gespecialiseerd zijn in het meerval vissen!

Catlake Pohan is 2,5 hectare groot met een gemiddelde diepte van 2,5 meter. De bodem van het meer varieert qua diepte richting de dam en eindigt in een diepte van 4,5 meter. In de richting van het eiland loopt het weer op en wordt het water weer ondieper. Op Catlake Pohan zijn drie stekken gecreëerd elke stek heeft ruimschoots water zodat u optimaal kunt genieten van uw visvakantie en uw hobby kunt uitvoeren. Doordat het eiland in het midden van het water is zult u geen hinder ervaren van andere vissers.

Stek 1

Deze stek ligt op het Noorden van Catlake Pohan. Deze stek kunt u ook bereiken met de auto. Hierdoor kunt u makkelijk uw vismaterialen uitladen en dan vervolgens uw auto op de parkeerplaats parkeren bij de beheerder zijn huis en algemene parkeerplaats. Er is altijd de mogelijkheid om een boot te gebruiken op locatie. Onder water loopt een talud rand ongeveer 50 meter van de steiger af met een diepte rond de 1 meter welke uitloopt naar 1,5 meter diepte. Direct voor de steiger op een afstand van ongeveer 80 meter ligt ook een talud rand waar de meervallen graag mogen overnachten. Deze rand is ongeveer 3,2 meter diep! Dit is in de goede periode een mooie hotspot en zeker de moeite waard om te proberen.

Stek 1 is geschikt voor vissen op diepere delen van het water. Wanneer u de rechterkant bevist richting stek 2 vind u de ondiepere gedeeltes. Deze talud rand geeft ook de vis sector aan van stek 1. Ook zijn de zones gemarkeerd met een boei of de beheerder wijst u de sector aan. Deze stek heeft een mooie stijger wat over het water heen ligt. Deze stijger zijn voorzien van gaten, zodat u hier de standaards voor de meerval hengels in kunt plaatsen. Op deze manier kunt u boeivissen of met een breeklijn. Er is ruimte op de stijger om een tweepersoons bivvy te plaatsen. Wanneer u dit van plan bent is het handig om haringen mee te nemen die in hout gemonteerd kunnen worden.

Stek 2

Deze stek ligt in het noordwesten van Catlake Pohan. Deze stek heeft uitdagende dieptes en ondieptes. Gemiddeld is de diepte hier tussen de 1 meter en 2,2 meter. Het diepste punt is ongeveer 3 meter en ligt op ongeveer 100 meter van de vis stek af. Op het rechter gedeelte van de zone is een eiland met een diepte rond de 1,4 meter waardoor deze stek uitermate geschikt is voor boei vissen. Voor de steiger is een diepe doorgang gemaakt in de bodem om de vis te triggeren en te vangen. Deze stijger zijn voorzien van gaten, zodat u hier de standaards voor de meerval hengels in kunt plaatsen. Op deze manier kunt u boeivissen of met een breeklijn. Er is ruimte op de stijger om een tweepersoons bivvy te plaatsen. Wanneer u dit van plan bent is het handig om haringen mee te nemen die in hout gemonteerd kunnen worden.

Stek 3

Deze stek heeft een natuurlijke steiger/strand en is gesitueerd in het zuiden van het water Catlake Pohan. De algemene parkeerplaats bevind zich op 30 meter achter u. Aan de rechterkant van deze stek loopt een bocht onder water welke veel bezocht word door de meervallen, wanneer het mooi weer is. Er wordt dan ook geadviseerd om hier sowieso een boei montage te proberen. Op deze stek kunt u mooi boei vissen of een spinhengel uitgooien! Voor de steiger heeft u ruim water tot aan de dam wat u helemaal kunt bevissen met een diepte van ongeveer 3 meter. De dam is ook een interessante zone met de overhangende bomen en rietkragen en dus zeker de moeite waard om te testen!

Wat is er aanwezig?

  • Parkeerplaatsen
  • Hengelsportzaak (kleinschalig op het terrein)
  • Sanitaire voorzieningen (inclusief zeep, shampoo, tandpasta, toiletpapier)
  • Onthaakmat is voor u aanwezig
  • Handschoenen voor het landen van de meerval
  • Opladen van uw accu’s of mobiele telefoons is mogelijk in het huis van de beheerder (bij de parkeerplaats)

Goed advies van onze beheerders en wanneer zij meer tijd hebben zijn zij bereid om meer begeleiding te geven.

Noodzakelijke materialen

De beheerder zal uw materiaal controleren op juistheid en of die voldoen aan de eisen.

Boei vissen: Bij hengels met meer dan 400 gram loodgewicht is nylon hoofdlijn verboden.
Gebruik het volgende: gevlochten hoofdlijn voor 60 kilo in combinatie met een voorslag voor 100 kilo.
Goede haken zijn van de volgende merken: Owner, Gamakatsu, Mustad of Madcat.
Wanneer u boei vist mag u alleen een systeem gebruiken voor twee enkele haken met een maximale 6/0 maat.

Spinning en of bellyboat

..is alleen toegestaan vanaf de steigers op uw vis plek/steiger tenzij dit in overleg met de beheerder anders mag. U mag met uw waadpak het water in binnen uw eigen sector echter NIET dieper dan heuphoogte! Denk eraan dat sommige taluud randen erg snel dalen. U ontvangt bij de reservering ook een diepte kaart van het water, let op wanneer u met het waadpak het water in gaat dat er diepe talud randen kunnen zijn. Afhankelijk of u op baars wilt spinnen of meerval, zal de hengel uitgerust moeten zijn met het juiste materiaal.

De lijn moet minimaal een breekkracht hebben van 30/40 kg. U mag gebruik maken van Twisters voorzien van een Jighead met een enkele haak aan het staartstuk. Gebruik maken van een dreg met een maximale maat van 2/0 is ook toegestaan. Pluggen of blinkers/lepels zijn speciaal ontworpen voor de meerval en voorzien van goede haken. Elk plug of lure die u gebruikt mag maximaal een enkele dreg hebben van 3/0.


Tags: Boot en/of voerboot toegestaan, grote meervallen, Hond toegestaan, meervalvissen in tsjechie, visvakantie in tsjechie,

Prijzen

Prijs per visser €80,- per 24 uur
Prijs per niet visser €2,- per 24 uur

U kunt de volgende items extra huren:

Hengels inclusief molens €20,- per dag
Spinhengels inclusief spinning molen €12,- per dag
Twee keer hengelsteunen ( ook zijn er speciale hengelsteunen die men in de steiger kan plaatsen) €4,- per dag
Stretcher €8,- per dag
Slaapzak €4,- per dag
Twee persoons bivvy €8,- per dag
Stoel €4,- per dag
Waadpak €4,- per dag

Ook is het mogelijk om het volgende te kopen/huren op locatie:

Halibut pellets
Gekookte mais
Boodschappenservice (prijs in overleg op locatie)
Maaltijdservice (prijs in overleg op locatie ca. €20,- per dag)
Cameraman (prijs in overleg op locatie)
Vis gids 8 uur €80,-
Vis gids 24 uur €160,-
Toerist gids naar de stad Kutná Horna

Wanneer u speciale wensen heeft, kunt u deze doorgeven, bijna alles is mogelijk.


Beschikbaarheid & Boeken


Boekingen voor deze visvakantie gaan in overleg met de eigenaar en kunnen daardoor niet via ons automatische boekingsysteem verlopen.

Geef uw voorkeur(en) aan een van onze medewerkers door via de chat.

Telefonisch kan ook: We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 op +31 518 419995


Prijzen vanaf
€ 83,-
Per persoon per week / dag


Aankomst & Vertrek op aanvraag


Aanvullende informatie


 Maximaal aantal personen: 12
 Waarvan max. aantal vissers: 6
 Honden toegestaan: Ja, kan los op het terrein
 Wateroppervlakte: 2,2ha
 Zwaarste gevangen vis: 100kg+
 Aantal visstekken: 3
 Faciliteiten: Gas,Water,Electra,Toilet,Douche,Wifi

 Locatie & Route Impressie video


Waarom boeken bij Angling Escapes?

 Veilig en betrouwbaar
 Direct betalen via div. betaalmethodes
 4.6 van de 5 sterren op Google
 4.5 van de 5 sterren op Facebook
 In 3 simpele stappen geregeld!
 Veilig en betrouwbaar

      1. Selecteer aankomst en vertrek
      2. vul uw gegevens in
      3. Bevestiging en betaling

    

Een beoordeling schrijven

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Angling Escapes
Average rating:  
 2 reviews
 by Martijn

Goed ontvangen en aardige beheerder. Er is wel een taalbarriere maar dit word geduldig opgelost. we hebben veel verschillende manieren kunnen proberen om op Meerval te vangen. Ook Jakub Vagner kwam nog even langs en besprak met ons bepaalde technieken. Top locatie voor de beginnende meervalvisser.

 by Marcel

Voor de beginnende meervalvisser echt een top locatie! Jammer dat het meer wel klein is

Copyright Angling Escapes | © 2023. All Rights Reserved