Home Beschikbaarheidskalender Nieuws Contact ☰ Menu

Over ons

© Angling Escapes heeft ruim 40 jaar viservaring in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Engeland, Italië en Polen. Hier hebben wij het fenomeen “betaalde wateren” explosief zien groeien. En niet voor niets. Zoveel vissers als er zijn, zoveel wensen zijn er, met daarbij ook een evenredig aantal wateren.

Het is tegenwoordig met internet, dan ook niet zo moeilijk om een water te vinden waar karper zwemt. Maar dat zegt nog niet of een water echt bij je past. Wat de één vanzelfsprekend vindt, daar zit een ander nu juist niet op te wachten. Vandaar dat © Angling Escapes/ De Vissende Hollander een selectie van wateren heeft gemaakt waarmee we voor iedere visser een passende bestemming kunnen aanbieden. Vertel ons uw wensen en wij bieden het water aan!

Omdat iedereen het vissen op zijn of haar manier beleeft, biedt © Angling Escapes een zo breed mogelijk pakket aan. Voor elke visser wat wils. Twijfelt u of een specifiek water bij u past, belt u ons dan gerust. Geef uw voorkeuren zoveel mogelijk door, dan helpen wij u met het vinden van het water wat het beste bij u past. Er bestaan geen verkeerde wensen. En hoe duidelijker die voor ons zijn, hoe groter de kans op uw droomtrip. Vis kunnen we niet garanderen, wel dat het verblijf en de sfeer, zo zal zijn als u verwacht.

Copyright Angling Escapes | © 2022. All Rights Reserved