Over Vaumigny, Frankrijk

Vaumigny is een prachtig uitdagend water en ligt slecht 531 kilometer vanaf Breda. Het water is bijna 10 hectare groot en bied plaats aan maximaal 10 vissers. Vaumigny heeft 4 dubbele stekken en 11 enkele stekken. Zodoende kan er altijd in overleg met de beheerder verkast worden. De enkele stekken liggen zo verdeeld dat je op de meeste plekken met je vismaat 2 stekken naast elkaar kan boeken zodat je elkaar makkelijk kan helpen indien gewenst.Het bestand is zowel fantastisch als divers te noemen. Naast een geweldig karperbestand met meerdere vissen over de 30 kilo, zwemmen er op Vaumigny ook steuren tot wel 75 kilo en meerval tot over de 2 meter. Een grote kans dat je hier dan ook je verschillende pb’s kan breken.

Vaumigny heeft de stekken 4,7,9 gesloten voor reserveringen. Deze mogen wel gebruikt worden als extra visruimte.

+ Toon meer - Toon minder
10
Uitstekend

Aanvullende informatie

 • Maximaal 10 personen
 • Maximaal 10 vissers
 • Honden toegestaan: Alleen in overleg
 • Wateroppervlakte: 10ha
 • Zwaarste gevangen vis: 30kg
 • Aantal visstekken: 16

Vaumigny, Frankrijk

Het meer
De bodem varieert van zand en gravel tot een dunne sliblaag en is op bepaalde delen behoorlijk grillig te nemen. Met een goede fishfinder of markerhengel loont het zeker de moeite om je stek goed uit te pijlen naar de verschillende dieptes en structuur. Ook staan er hier en daar obstakels onder water en heeft de kant veel overhangende bomen. Dit maakt het water minder geschikt voor een beginnende visser. Het water heeft dieptes tot 2,2 meter maar is gemiddeld 1,5 meter diep. Bij stek 15/16 ligt een groot ondiep plateau.

Aan de linkerkant bij aankomst ligt een groot eiland met overhangende bomen. Verder staat er in het midden van het water een stalen geraamte waar vogels kunnen uitrusten tijdens de vogeltrek. Hiermee wordt gelijk eenvoudig het water in 2 helften verdeeld waardoor je nooit problemen kan krijgen met je overbuurman.

Aankomst- en vertrektijden
Aankomsttijd: 14:00 uur
Vertrektijd: 11:00 uur

De stekken
De stekken 1 tot en met 7 liggen aan de noordkant van het meer. Deze zijn bereikbaar met de auto. Ook zijn de stekken hier iets ruimer. Bij de zuidzijde zijn alleen de stekken15 en 16 met de auto bereikbaar, al kan je bij stek 8 ook redelijk dichtbij komen. Hier ligt namelijk ook de cabin met de douche, toilet en de stroom en koel/vries voorzieningen.

De stekken 9 tot en met 14 zijn eenvoudig lopend te bereiken en daarvoor staat er ook een grote kruiwagen bij de beheerder die hiervoor gebruikt kan worden. De stekken 8 tot en met 16 hebben een hogere kant en hier moet je niet slecht ter been zijn. Ook is de begroeiing hier voller omdat je meer in de bosrand zit. Vaumigny heeft de stekken 4,7,9 gesloten voor reserveringen. Deze mogen wel gebruikt worden als extra visruimte.

Hengelsport materiaal
Boten zijn toegestaan maar alleen plastic boten met een harde bodem, dus geen opblaasboten. Eventueel zijn deze boten ook ter plekke te huur voor €70,= per week. Een goede fishfinder biedt hier zeker meerwaarde. De boten mogen gebruikt worden om plekken te zoeken, te voeren en eventueel markers te plaatsen. Ze mogen niet gebruikt worden om lijnen uit te varen of de vis in te drillen. Ook voerboten zijn toegestaan. Hier kunnen natuurlijk wel de lijnen mee uitgevaren worden.

Door de ligging, de bereikbaarheid en het bestand is dit water echt een aanrader voor de visser die van een ruigere omgeving en natuur houdt. Frank de vriendelijke beheerder zal je ter plekke, indien gewenst, van alle nodige stekinformatie voorzien. Hij kent het water als geen ander.

+ Toon meer - Toon minder

De visstek(ken) & Plattegrond

Het landgoed van Vaumigny ligt 90 minuten van Parijs en 50 km van Chartres. Winkelcentra op slechts 5 minuten afstand en pizza bezorging mogelijk. Nabijgelegen zijn de volgende faciliteiten: kruidenier, slagerij, bakkerij, tabakswinkel, postkantoor,
hypermarkt, benzinepomp, cafetaria en een apotheek

Vaumigny stek 1

Stek 1 is een Tweepersoons stek. De stekken 1 tot en met 7 liggen aan de noordkant van het meer. Deze zijn bereikbaar met de auto.

Click here for direction

446 Vaumigny, 28200 Saint-Denis-Lanneray, Frankrijk

Click here for direction

Vaumigny stek 3

Stek 3 is een Eenpersoons stek. De stekken 1 tot en met 7 liggen aan de noordkant van het meer. Deze zijn bereikbaar met de auto.

Click here for direction

Vaumigny stek 5

Stek 5 is een Eenpersoons stek. De stekken 1 tot en met 7 liggen aan de noordkant van het meer. Deze zijn bereikbaar met de auto.

Click here for direction

Vaumigny stek 6

Stek 6 is een Eenpersoons stek. De stekken 1 tot en met 7 liggen aan de noordkant van het meer. Deze zijn bereikbaar met de auto.

Click here for direction

Vaumigny stek 8

Stek 8 is een Eenpersoons stek. De stekken 8 tot en met 14 zijn eenvoudig lopend te bereiken en daarvoor staat er ook een grote kruiwagen bij de beheerder die hiervoor gebruikt kan worden. De stekken 8 tot en met 16 hebben een hogere kant en hier moet je niet slecht ter been zijn. Ook is de begroeiing hier voller omdat je meer in de bosrand zit.

Click here for direction

Vaumigny stek 10

Stek 10 is een Eenpersoons stek. De stekken 8 tot en met 14 zijn eenvoudig lopend te bereiken en daarvoor staat er ook een grote kruiwagen bij de beheerder die hiervoor gebruikt kan worden. De stekken 8 tot en met 16 hebben een hogere kant en hier moet je niet slecht ter been zijn. Ook is de begroeiing hier voller omdat je meer in de bosrand zit.

Click here for direction

Vaumigny stek 11

Stek 11 is een Tweepersoons stek. De stekken 8 tot en met 14 zijn eenvoudig lopend te bereiken en daarvoor staat er ook een grote kruiwagen bij de beheerder die hiervoor gebruikt kan worden. De stekken 8 tot en met 16 hebben een hogere kant en hier moet je niet slecht ter been zijn. Ook is de begroeiing hier voller omdat je meer in de bosrand zit.

Click here for direction

Vaumigny stek 12

Stek 12 is een Eenpersoons stek. De stekken 8 tot en met 14 zijn eenvoudig lopend te bereiken en daarvoor staat er ook een grote kruiwagen bij de beheerder die hiervoor gebruikt kan worden. De stekken 8 tot en met 16 hebben een hogere kant en hier moet je niet slecht ter been zijn. Ook is de begroeiing hier voller omdat je meer in de bosrand zit.

Click here for direction

Vaumigny stek 13

Stek 13 is een Eenpersoons stek. De stekken 8 tot en met 14 zijn eenvoudig lopend te bereiken en daarvoor staat er ook een grote kruiwagen bij de beheerder die hiervoor gebruikt kan worden. De stekken 8 tot en met 16 hebben een hogere kant en hier moet je niet slecht ter been zijn. Ook is de begroeiing hier voller omdat je meer in de bosrand zit.

Click here for direction

Vaumigny stek 14

Stek 14 is een Eenpersoons stek. De stekken 8 tot en met 14 zijn eenvoudig lopend te bereiken en daarvoor staat er ook een grote kruiwagen bij de beheerder die hiervoor gebruikt kan worden. De stekken 8 tot en met 16 hebben een hogere kant en hier moet je niet slecht ter been zijn. Ook is de begroeiing hier voller omdat je meer in de bosrand zit.

Click here for direction

Vaumigny stek 15

Stek 15 is een Eenpersoons stek. Bij de zuidzijde zijn alleen de stekken 15 en 16 bereikbaar met de auto.

Click here for direction

Vaumigny stek 16

Stek 16 is een Eenpersoons stek. Bij de zuidzijde zijn alleen de stekken 15 en 16 bereikbaar met de auto.

Click here for direction

Toilet gebouw

Een cabin met de douche, toilet en de stroom en koel/vries voorzieningen

Click here for direction

Extra's

Op locatie te verkrijgen (Graag bij uw reservering doorgeven, zodat het voor u besteld kan worden)

Op locatie te verkrijgen

 • Roeiboten
 • Zwemvesten
 • Barbecue
 • Boilies
 • Pellets

Voor u is aanwezig

 • U moet zelf alle visspullen meenemen

De extra's moeten alsnog betaald worden op locatie.

De accommodatie

De volgende faciliteiten zijn aanwezig op locatie

Faciliteiten gebouw

 • Douche
 • Toilet
 • Stroom
 • Koelkast
 • Vriezer
 • Wasmachine
 • Droger
+ Toon meer

Prijzenoverzicht

Wanneer u de aankomst en vertrekdag selecteert in de agenda, en de stek selecteert dan word er automatisch een prijsberekening weergegeven. En kunt u online reserveren

Vaumigny heeft de stekken 4,7,9 gesloten voor reserveringen. Deze mogen wel gebruikt worden als extra visruimte.

Prijs per week van zaterdag tot en met zaterdag
Prijs per niet visser is €100,- per week
Prijs per visser is €300,-
Prijs halve meer West-kant voor 5 vissers €1500,-
Prijs halve meer Oost-kant voor 5 vissers €1500,-
Prijs gehele meer 10 vissers €3000,-

Huur mogelijkheden:
Kunststof roeiboot € 80,- per week

Beschikbaarheid & Boek nu

 • van zaterdag t/m zaterdag
 • Gehele meer: € 3000,- (10 pers.)
 • Maximaal 10 personen
payments
Waarom boeken bij Angling Escapes?
 • Veilig en betrouwbaar
 • In 3 simpele stappen geregeld!
 • 4.6 van de 5 sterren op Google
 • 4.5 van de 5 sterren op Facebook
 • 4.4 van de 5 sterren op Instagram
€ 300,-
Per week
 • van zaterdag t/m zaterdag
 • Gehele meer: € 3000,- (10 pers.)
 • Maximaal 10 personen
Beschikbaarheid en prijzen payments
Waarom boeken bij Angling Escapes?
 • Veilig en betrouwbaar
 • In 3 simpele stappen geregeld!
 • 4.6 van de 5 sterren op Google
 • 4.5 van de 5 sterren op Facebook
 • 4.4 van de 5 sterren op Instagram