Karperdroom, Nederland

Karperdroom ligt tussen Den Bosch en Nijmegen, vlak onder Ravenstein, een prachtig stukje privé grond van bijna één hectare. Het land is omzoomd met mooie hoge bomen en daaromheen boerderijen en akkerlanden hierdoor waant u zich ook echt privé. Het ligt aan de rand van een klein dorpje en de rijafstand naar de dichtstbijzijnde winkel(s) is 10 minuten.

Veel klanten hebben hun droomvangst al mogen vangen! Maar ondanks dit feit komen ze nog steeds graag terug, dit is ook te zien in de agenda!

Het domein zelf is ruim 7000m2 en doordat het overzichtelijk is geeft dit veel mogelijkheden voor ervaren, maar ook voor de minder ervaren visser. De diepte varieert van 1 tot 3 meter en vanwege de keurige accommodatie is het hier ook in de koudere periodes goed vertoeven. De bodem bestaat uit zand en plantaardig afval. Het karper bestand is goed te noemen. Naast enkele graskarpers zwemmen er ongeveer nog 80 spiegel- en schubkarpers rond tot een gewicht van ruim in de 45 pond. Als bijzondere bijvangsten maakt u ook kans op 3 steuren en koikarpers.

Leon de eigenaar is zeer geliefd bij iedereen die komt. Hij zal u van harte welkom heten.

Tagged as: , , , ,


Aanvullende informatie

Maximaal aantal personen: 4
Waarvan max. aantal vissers: 3
Honden toegestaan: Ja, kan los op het terrein

Wateroppervlakte: 0,7 ha
Zwaarste gevangen vis: 25,4kg
Aantal visstekken:: 2
Faciliteiten: Gas,Water,Electra,Toilet,Douche

Reglement en overige info

Beschikbaarheid & Boeken

Accommodatie

Aan de rand van karperdroom staat een keurige bungalow, geschikt voor 2 personen. De bungalow is voorzien van een volledig ingerichte keuken, magnetron, toilet, douche, tv en zitgedeelte. Verder staat er hier een 2 persoons bed. In het kleinere bijgebouw staan nog eens 2 enkele bedden, met een eigen toilet voorziening. Door de openslaande deuren van de bungalow komt u op het terras alwaar uw rodpod kan staan. Het is dus prima te doen om vanuit de behuizing te vissen. Rond het meer staan meerdere steigertjes dus u kunt er ook voor kiezen om meerdere plekken aan te voeren en die dan af te vissen.

Aanwezig op locatie: Onthaakmat / Cradle + Weegschaal, Sling en schepnetten zijn
Zelf meenemen: Linnengoed (overtrek matras, slaapzak, kussen en handdoeken)

Het meer

Karperdroom wordt enkel exclusief verhuurt wat betekend dat u met uw gast(en) de enigen zijn die tijdens uw gereserveerde periode zich aan het water mogen begeven. Dit is tevens een ideale locatie voor mensen met een gezin of voor als vissen wel belangrijk is maar niet per se de hoofdzaak. Overdag mooie tripjes maken naar bezienswaardigheden in de buurt zoals het natuurgebied Herperduin, het historische stadje Ravenstein of een bezoek aan de Hertogswetering of de Maas.

Ook honden zijn toegestaan al wordt er wel verwacht dat u de uitwerpselen opruimt en de honden niet op het meubilair komen.

Prijzenoverzicht

Wanneer u de aankomst en vertrekdag selecteert in de agenda, word er automatisch een prijsberekening weergegeven.
En kunt u online reserveren.

Te boeken per weekend, midweek of week:

  • Prijs per weekend  €595,- voor 4 personen
  • Prijs per midweek  €695,- voor 4 personen
  • Prijs per week       €895,- voor 4 personen

Alle prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en exclusief € 20,- boekingskosten.