Inspiration Lake, Nederland

Inspiration Lake is een adembenemend mooi meer waarvan menig visser zou gaan watertanden. Dit meer herbergt een fantastisch visbestand aan (grote) karper. Inspiration lake ligt in het zuidelijke deel van Nederland, net boven de Belgische grens. Een mooi stukje natuur wat grenst aan de stad Eindhoven. Een adembenemend mooi meer met mooie spiegel-, rijen- en schubkarpers. Menig karpervissers hebben hier hun personal best al laten sneuvelen. Het terrein is afgesloten zodat u geen ongewenste bezoekers krijgt.

Maar ondanks dat het water mooi en overzichtelijk is, zijn de karpers wat moeilijker te verleiden. Wees hierom innovatief, bedenk iets vernieuwends of juist old school te werk gaan. Als je dan een dril krijgt van een van deze mooie bewoners, dan heb je ook wat aan je lijn hangen!

Tagged as: , , ,


Aanvullende informatie

Maximaal aantal personen: 8
Waarvan max. aantal vissers: 4
Honden toegestaan: Ja

Wateroppervlakte: 1,5ha
Zwaarste gevangen vis: 28kg
Aantal visstekken:: 7
Faciliteiten: Toilet

Beschikbaarheid & Boeken

De visstekken

Inspiration Lake is een echt bivvywater! Het meer van 1,5 hectare (complex is 2,5 ha) biedt ruimte voor maximaal 4 vissers, waarbij elke visser voldoende ruimte heeft om het water goed te kunnen bevissen. Wel dient men rekening met elkaar te houden als het water gedeeld wordt met andere vissers. De visstekken 1 tot en met 4 zijn met de auto te bereiken en de auto kan bij de stek blijven staan.

Stek 1 en stek 4 zijn dubbelstekken. De stekken 5,6 en 7 kunnen niet worden geboekt, maar mogen vrij gebruikt worden om bijvoorbeeld met het pennetje te bevissen. Uiteraard kan je zelf bepalen bij welke stek je wilt gaan zitten als het water volledig wordt afgeboekt. Wanner je nu een stek boekt krijg je er een stek bij. Bijvoorbeeld stek 1 als je deze boekt krijg je stek 2 er bij. Wanneer je stek 4 boekt krijg je stek 3 erbij. Dit is om de verdeling op het water beter te maken, wanneer de vissers elkaar niet kennen.

Faciliteiten

Er een chemisch toilet waar u gebruik van kunt maken. Verder bied deze locatie geen extra faciliteiten.
Op Inspiration Lake is een oude boot aanwezig. Maar de staat van deze boot is niet meer helemaal goed. Dus mocht je een eigen rubberboot mee willen nemen dan mag dit, wanneer het gehele meer is geboekt. Wanneer je ook graag een boot wilt gebruiken en alleen een stek heeft geboekt, dan moet dit in overleg met de andere vissers. Neem hiervoor contact met ons op.

Prijzenoverzicht

Wanneer u de aankomst en vertrekdag selecteert in de agenda, een stek aanvinkt, dan word er automatisch een prijsberekening weergegeven.
En kunt u online reserveren.

Te boeken per weekend, midweek, week per stek voor 2 vissers:

  • Weekend: €240,-
  • Midweek:  €320,-
  • Week:       €560,-

Te boeken per weekend, midweek, week niet vissers:

  • Weekend: €30,-
  • Midweek:  €40,-
  • Week:       €70,-

Alle prijzen zijn exclusief € 20,- boekingskosten.