Home Beschikbaarheidskalender Nieuws Contact ☰ Menu
Beschikbaarheid & Boeken Prijzen Foto's Informatie Ervaringen

Glory Carp Lake Regels en algemene informatie

Glory Carp Lake:

Aankomst zaterdag 12.00 uur
Vertrek zaterdag: 10.00 uur

Om uw vakantie en die van de mede vissers zo prettig mogelijk te houden hebben we een klein regelement gemaakt. Wij vragen iedereen dit door te lezen en zich eraan te houden. Voor je eigen plezier, de gezondheid van de vissen en de toekomst van het water.

Allereerst weet dat het aan Glory Carp Lake helemaal stil is, er is geen grote weg in de buurt waardoor het muisstil is. Geluid over water draagt heel erg ver. Houd hier dus rekening mee en praat met gedempte stem en houd volume van muziekapparatuur erg laag en ook de volumeknop van de beetmelders hoeft niet op zijn hardst te staan.

Het meenemen en of verplaatsen van karper is ten allertijden verboden. Alle karpers zijn voorzien van Microchips en zijn dus ook ten alle tijden te identificeren. Mochten wij er toch achter komen dat er karpers meegenomen zijn zal er direct aangifte van diefstal gedaan worden bij de Politie.

Harddrugsgebruik en overmatig alcohol gebruik is verboden. Bij constatering wordt u direct gevraagd te vertrekken zonder recht op teruggave van borg of teruggave van de overige dagen die u anders nog zou kunnen verblijven.

Alle stekken zijn bereikbaar met de auto. Op zaterdag kunt u met de auto naar de stek rijden om de visspullen te lossen. Daarna kunnen de auto’s op de parkeerplaats bij het clubgebouw geparkeerd te worden. Degenen die de auto liever op de stek laten staan, die mogen de auto laten staan, maar dit word niet geadviseerd. (dit om het heel de dag dichtslaan van autodeuren en rondrijden van auto’s te voorkomen). Parkeren is binnen het hek en er is camerabewaking dus uw auto staat altijd veilig.

Honden zijn alleen toegestaan op stek 4.

Het is niet toegestaan om bomen, takken of riet te snoeien. Mocht u last hebben van vegetatie meldt dit aan de beheerder.

Weegzakken/slings, schepnetten, onthaakmatten en water emmers zijn dubbel aanwezig op elke stek. Laat je eigen spullen dus thuis. In verband met mogelijke ziekte/virus/bacterieoverdracht van andere wateren.

Iedereen ontvangt per mail voor aanvang van de vissessie een mail met youtubevideo’s over hoe om te gaan met de vissen. Graag deze aandachtig bekijken en ook zo te handelen. Wij doen ons uiterste best om een uniek bestand karper te krijgen op ons water dit is alleen te realiseren wanneer jullie allemaal zuinig met de vissen omgaan! Ook met kleinere vissen, elke 30 kilo karper was ook ooit 5 kilo.

Bewaarzakken zijn niet toegestaan. Bij gebruik wordt u direct gevraagd te vertrekken. Slings/drijvende weegzakken met drijvers zijn toegestaan voor maximum 30 minuten. Zorg dat u een camera met goede flits bij heeft om mooie nachtfoto’s te kunnen maken.

Alles kleiner dan haakmaat 6 is verboden!!!
Benthooks/clawhooks/cranked hooks zijn verboden.

Gebruik alleen visveilige loodsystemen waarbij het lood en de vis vrij kan komen na lijnbreuk.

Gevlochten hoofdlijn, shockleaders of andere leaders zijn verboden. Minimale hooflijndikte 0.35mm nylon.

Om de grenzen van uw visgebied aan te geven is er voor in het clubgebouw een plattegrond gemaakt. Ook staan op de stekken permanente markers om de grenzen aan te geven. Deze markers zijn met behulp van GPS geplaatst. Verplaats deze dus niet!

Voerboten zijn toegestaan echter respecteer wel uw buren.

Op locatie zijn boten + elektromotor + accu. Let op dat gebruik op eigen risico is en zwemvesten verplicht zijn te gebruiken, deze zijn NIET aanwezig.
Ook hier graag rekening houden met de buren

Alle partikels zijn toegestaan echter wel geweekt en gekookt! Indien niet goed bereid wordt u verzocht direct te vertrekken.

Maximaal 3 hengels toegestaan per visser.
Openbaar toiletteren is ten strengste verboden, maak gebruik van het toilet.
Barbecues zijn toegestaan mist de barbecue op poten staat.
Het is verboden los afval op of rondom de stek te hebben, deze dient u zelf weer mee te nemen.
Minderjarigen onder de 18 jaar mogen niet zonder begeleiding vissen.
Het gebruik van clinic of een andere vorm van wond desinfecterende middelen zijn verplicht.

De eigenaar, de beheerder noch Angling Escapes is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal van goederen of ongelukken en/of lichamelijk letsel. Zowel de beheerder/eigenaar van het Glory Carp Lake als de Angling Escapes kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor beschadigingen of verlies van uw spullen.

Belangrijk, zorg ervoor dat u een reis en een annulering verzekering heeft afgesloten. Als de bovenstaande regels niet worden gerespecteerd mag de eigenaar u ten allen tijden dwingen het terrein te verlaten zonder enige teruggave van de reissom.

Wij van Angling Escapes, de eigenaar en de beheerder van Glory Carp Lake wensen u zeer goede vangsten

Reglement Glory Carp Lake

Waarom boeken bij Angling Escapes?

Veilig en betrouwbaar
Direct betalen via div. betaalmethodes
Ruime keuze uit div. betaalwateren
4.6 out of 5 stars on Google Google
4.5 out of 5 stars on Facebook Facebook
In 3 simpele stappen geregeld!

      1. Selecteer aankomst en vertrek
       2. vul uw gegevens in
      3. Bevestiging en betaling

Banktransfer Belfius Sofort E-Banking Ideal Mastercard Mister Cash Paypal Visa
Copyright Angling Escapes | © 2022. All Rights Reserved