Duylmeer, Nederland

In het Land van Heusden en Altena, in Noord-Brabant, ligt het plaatsje Almkerk. Hier bevindt zich het vismeer ‘het Duylmeer’, waar je kunt genieten van een fantastische visvakantie. Met een accommodatie aan het water. Het is daardoor ook mogelijk om nacht te vissen vanuit het huis. Wel zul je dan in de woonkamer een strecher neer moeten zetten. Of op de slaapbank moeten overnachten. Het Duylmeer ligt in de ongerepte natuur in Nederland tussen de weilanden en het water is omgeven door rietkragen en overhangende bomen. Wanneer je deze locatie boekt voor een visvakantie met accommodatie, heb je het gehele meer voor uzelf! Het Duylmeer biedt de mogelijkheid om in een heerlijke en rustgevende natuur met een prachtige flora en fauna van je visvakantie te genieten.

Het Duylmeer beschikt over 3 visstekken voor maximaal 2 vissers, en heeft u altijd het hele viswater voor uzelf. Het is ook mogelijk om te vissen vanuit de accommodatie. De accommodatie beschikt over elektriciteit en stromend water. U kunt bij aankomst uw auto parkeren op het grasveldje. En van hier uit is het ongeveer 50 meter lopen naar de accommodatie. Er is een handig karretje aanwezig om uw spullen naar de accommodatie te brengen.

De agenda van het Duylmeer lijkt erg volgeboekt. En natuurlijk lopen de reserveringen ook goed. Maar de eigenaar van deze locatie wil voorkomen dat er dressuur op het water komt. En mag zelf ook graag naar het Duylmeer. Daarom is het voor deze locatie dat er geen opvolgende reserveringen zijn. Stel u reserveert voor een weekend. Dan blokkeren wij de datum voor en na uw reservering.

Tagged as: , ,


Aanvullende informatie

Maximaal aantal personen: 4
Waarvan max. aantal vissers: 2
Honden toegestaan: Alleen in overleg

Wateroppervlakte: 1,3ha
Zwaarste gevangen vis: 23kg
Aantal visstekken:: 3
Faciliteiten: Gas,Water,Electra,Toilet,Douche

Reglement en overige info

Beschikbaarheid & Boeken

De Accommodatie

Het Duylmeer beschikt over 3 visstekken voor maximaal 2 vissers, waardoor u altijd het hele viswater voor uzelf heeft. Het is ook mogelijk om te vissen vanuit de accommodatie. De accommodatie beschikt over elektriciteit en stromend water. U kunt bij aankomst uw auto parkeren op het grasveldje. En van hier uit is het ongeveer 50 meter lopen naar de accommodatie. Er is een handig karretje aanwezig om uw spullen naar de accommodatie te brengen.

Het bestand

Op het Dulymeer worden vooral veel vissen gevangen! Het gemiddeld gewicht ligt tussen de 10 en 13kg. Wel zitten er een aantal mooie grote karpers in tot 23kg. En het visbestand varieert in veel schubkarpers en spiegelkarpers. De vissen hebben de neiging om bij een aanbeet het riet in te gaan. Daarom adviseren wij om de boot op locatie te gebruiken bij een aanbeet of om zelf een boot mee te nemen. Ook als je graag wilt witvissen, dan is het Duylmeer ook een perfecte plaats om op vakantie te gaan.

Begaande grond:

 • Entree hal met toilet en opgang naar boven
 • Woonkamer met slaapbank, keukentafel en schuifpui naar het water
 • Open keuken volledig ingericht
 • Magnetron
 • Koffiezetapparaat

Eerste verdieping:

 • 2x eenpersoonbed
 • Douche

Bedlinnen en keukentextiel is aanwezig bij aankomst.

Buitenterras:

 • Tafel en vier stoelen

Natuurlijk kunt u ook in uw eigen tent overnachten. Het viswater heeft een diepte variërend van 2 tot 7 meter. Voor een rustgevende visvakantie op een prachtig water met goed visbestand, kiest u voor ‘het Duylmeer’. Het Duylmeer wordt alleen verhuurd inclusief de accommodatie, hierdoor is het niet mogelijk om alleen een vis stek te huren.

Prijzenoverzicht

Wanneer u de aankomst en vertrekdag selecteert in de agenda, aantal personen/vissers selecteert, dan word er automatisch een prijsberekening weergegeven.
En kunt u online reserveren.

Te boeken per weekend, midweek, week :

 • Weekend 1 visser + 1 niet visser: €475,-
 • Weekend 2 vissers + 1 niet visser: €630,-
 • Weekend 2 vissers + 2 niet vissers: €680,-
 • Midweek 1 visser + 1 niet visser: €630,-
 • Midweek 2 vissers + 1 niet visser: €805,-
 • Midweek 2 vissers + 2 niet vissers: €885,-
 • Week 1 visser + 1 niet visser: €840,-
 • Week 2 vissers + 1 niet visser: €1080,-
 • Week 2 vissers + 2 niet vissers: €1188,-

Honden maximaal 2 van maximaal 15kg €10,- per hond per dag

Alle prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en exclusief € 20,- boekingskosten.