Casa Texas, Spanje

Casa Texas ligt op 10 minuten van het centrum van Orellana la Vieja. Door Spaanse wildernis omgeven en dichtbij het immense stuwmeer Orellana in de provincie Extremadura. Orellana is maar liefst 5000 hectare groot! Deze schitterende accommodatie biedt slaapgelegenheid voor 7 personen. Casa Texas heeft een luxe zwembad met ligstoelen en een barbecue plaats met uitzicht over het indrukwekkende landschap. U word vriendelijk ontvangen door de beheerder die meertalig is.

Tagged as: , , , , ,


Aanvullende informatie

Maximaal aantal personen: 10
Waarvan max. aantal vissers: 7
Honden toegestaan: Ja, kan los op het terrein

Wateroppervlakte: n.v.t
Zwaarste gevangen vis: 36kg+
Faciliteiten: Gas,Water,Electra,Toilet,Douche,Wifi

Beschikbaarheid & Boeken

Casa Texas

Casa Texas heeft zijn naam te danken aan het type huis, welke volledig van hout gemaakt is. Casa Texas is uitermate geschikt om naar toe te gaan met het hele gezin doordat het vlakbij het dorp ligt. Een dagje uit naar het dorp is zeker de moeite waard. Elke zaterdag ochtend is er markt in het dorp. Ook is een kano trip op de rivier erg leuk om te doen!

Complete Hengelsport Uitrusting

Voor de vissers is het mogelijk om een complete hengelsport uitrusting voor het karpervissen of roofvissen te huren per dag of per week! Hierdoor is het mogelijk om met de vliegtuig naar Sevilla of naar Madrid te vliegen en voor weinig een auto te huren om uw weg naar Orellana la Vieja te vinden. Wel zult u zelf molens en baitsounders mee moeten nemen.

De Omgeving

Het Orellana stuwmeer is de laatste van de drie grote stuwmeren die het peil van de Guadiana-rivier regelen (gezien vanaf de plek waar deze Extremadura binnenkomt) en ligt tussen de streken La Serena en Vegas Altas del Guadiana (beiden provincie Badajoz). In het landschap domineren de stilstaande wateren van het stuwmeer, geflankeerd door halfhoge gebergtes (Sierra de Pela, 724 m., Sierra del Castillo, 697 m.) die uitsteken boven de grote oppervlaktes. Wanneer u het complete gebied ziet is Orellana niet het enige geweldige stuwmeer in de omgeving. Er zijn vele! Maar Orellana staat bekend om zijn grotere vissen. In het dorpje Orellana la Vieja, vlakbij de woning, kunt u de Spaanse cultuur opdoen of ‘s avonds naar de leuke barretjes en restaurants gaan. Ook in de haven zijn restaurants en in de zomermaanden worden hier verschillende activiteiten gehouden. Het huis staat een 300 meter van het water af. Hou wel rekening met Siesta tijden. Om 14:00 gaat alles dicht en tussen 17:00/18:00 gaat alles weer open.

De Accommodatie

Het huis is volledig ingericht volgens de Spaanse normen
Het huis word voorzien van stroom middels zonnepanelen. Wees hierdoor zuinig met uw stroomgebruik. Op zonnige dagen is het geen enkel probleem. Maar op bewolkte dagen kan het zijn dat de aggregaat de accu’s moet laden.
* Een volledig ingerichte keuken met koelkast
* Schotelantenne met Spaanse zenders
* Linnen en beddengoed is aanwezig
* U dient zelf badlakens, handdoeken en theedoeken mee te nemen
* In de woonkamer heeft u tv en een pellet kachel

Begaande Grond

Keuken, woonkamer, toilet, overdekt terras

Eerste Verdieping

* Slaapkamer 1: 2x eenpersoons bed met tv
* Slaapkamer 2: 2x eenpersoonsbed
* Slaapkamer 3: 1x eenpersoonsbed
* Slaapkamer 4: 1 x tweepersoonsbed
* Badkamer met toilet 2x

Prijzenoverzicht

Wanneer u de aankomst en vertrekdag selecteert in de agenda, aantal personen/vissers selecteert, dan word er automatisch een prijsberekening weergegeven.
En kunt u online reserveren.

Te boeken per week maximaal 10 personen waarvan 7 visser

  • Prijs per week         € 1000,- voor 6 personen
  • Prijs per 2 weken     € 1900,- voor 6 personen

Voor elke extra persoon €20,- per dag met een maximum van 10 personen.

Extra opties

Visvergunning €15,- per persoon
Handdoeken €15,- per persoon
Bedlinnen € 15,- per persoon
Pellets voor de kachel €5,- per zak
Boottransport €65,- per persoon met een minimum van 2 personen
Rubberboot met dieptemeter en benzine motor €250,- per week
Ophaal en brengservice vanaf het vliegveld €350,- (in overleg betreft het aantal personen)

Alle prijzen zijn exclusief € 20,- boekingskosten.