Casa Nova, Spanje

Via een echte Spaanse zandweg bereikt u een mooi huis aan de oever van een enorm stuwmeer Orellana provincie Extremadura welke geschikt is voor 6 personen tot 8 personen. Met een echte Spaanse weg bedoelen we dat ook letterlijk want de laatste 4 kilometer gaat over een onverharde weg met stenen en rotsen. Maar ja, als de Spanjaarden eroverheen kunnen, waarom wij dan niet? Kwestie van rustig rijden en dan lukt het prima. Na deze spannende rit (je zal merken dat hoe vaker je hem rijdt, je steeds sneller durft) komt je dan ook in een wel verdiend paradijs. Deze locatie bevindt zich echt in de Spaanse ruige natuur. Wie van rust en ruimte houd, is deze locatie zeker een aanrader!

Het huis zelf staat ongeveer 50 meter vanaf de waterkant (afhankelijk van welke periode je gaat, gezien Orellana een stuwmeer is, in de zomer zal dit zo’n 15 meter verder zijn) Het is niet mogelijk om vanuit Casa Nova te vissen, wel heeft u de mogelijkheid om een caravan die aan de waterkant staat erbij te huren. Wanneer het huis is verhuurd aan klanten zal de caravan niet los worden verhuurd. Wel zijn de eigenaren van Casa Nova in de wintermaanden aanwezig, de caravan zal dan te huur zijn voor klanten. Orellana is 5000 hectare groot en zeer helder waardoor je er ook spectaculair kunt duiken. Het uitzicht vanaf het terras is onbetaalbaar. De woeste ruige bergen op de achtergrond maken het sfeertje compleet. Casa Nova ligt ongeveer 50 meter van de waterkant die uitkomt in een grote baai welke weer doorloopt naar een mooie landtong. De baai is goed te bevissen vanuit La Caravana de la Pesca.

Tagged as: , , , , ,


Aanvullende informatie

Maximaal aantal personen: 6
Waarvan max. aantal vissers: 3
Honden toegestaan: Ja, kan los op het terrein

Wateroppervlakte: 5084ha
Zwaarste gevangen vis: 36kg+
Faciliteiten: Gas,Water,Electra,Toilet,Douche, Vriezer

Beschikbaarheid & Boeken

Prijzenoverzicht

Wanneer u de aankomst en vertrekdag selecteert in de agenda, aantal personen/vissers selecteert, dan word er automatisch een prijsberekening weergegeven.
En kunt u online reserveren.

Te boeken per weekend, midweek, week maximaal 6 personen waarvan 3 visser

 • Prijs per weekend €500,-
 • Prijs per midweek €500,-
 • Prijs per week €1000,-
 • Prijs per 2 weken €1700,-
 • Prijs caravan per weekend €150,-
 • Prijs caravan per midweek €150,-
 • Prijs caravan per week €300,-
 • Te huur of te koop

  – Bedlinnen/handdoeken/keukentextiel op aanvraag mogelijk
  – Jumbo Tijgernoten voorbereid €4,- per kilo
  – Partikels €2,50 per kilo
  – boilies op aanvraag
  – Hengelsport uitrusting (neem contact op voor meer informatie)
  – Boottransport €150,- voor 2 personen

Alle prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en exclusief € 20,- boekingskosten.