Home Beschikbaarheidskalender Nieuws Contact ☰ Menu
Beschikbaarheid & Boeken Prijzen Foto's Informatie Ervaringen

Blueslake 1, Regels en algemene informatie

Blueslake 1, België:

Regels

Aankomsttijd op Blueslake is na 12:00 uur vertrek is voor 10:00 uur.
– Een €50,- contante borg moet u bij aankomst betalen. Deze krijgt u na controle op de dag van vertrek terug.
– Er zijn 3 hengels toegestaan
– Hengels mogen wanneer de lijnen in het water liggen niet ombemand achtergelaten worden.
– Goede sterke haken gebruiken niet groter dan maathaak 2
– Geen benthooks
– Geen vast lood systeem
– Zorg ervoor dat ten alle tijde de vis zichzelf kan bevrijden bij lijnbreuk.
– Nylon moet minimaal 12 of 15 lb breekkracht hebben en de laatste 1,5 meter moet voorzien zijn van een tubing. – De onthaak en weegmat moet zelf worden meegenomen en moet een vis grote/zwaarder dan 40 pond/20 kg
kunnen houden.
– Het schepnet moet minimaal 42 inch / 108 cm zijn.
– De vis mag alleen voor een korte periode gezakt/bewaard worden. Dit om de vis te laten uitrusten en vrij te laten. Of om na het zakken/bewaren foto’s te maken. Echter wordt dit niet aangeraden omdat de vis actiever is na het zakken bewaren en daardoor moeilijker vast te houden is voor het fotograferen.
– Er mag gebruik worden gemaakt van voerboten mits hier verstandig mee word omgegaan en er geen andere vissers worden gehinderd.
– Er mag gebruik worden gemaakt van een boot op Blueslake om op uw stek te voeren of om de vis uit de obstakels te krijgen. Boten zijn aanwezig en te gebruiken voor iedereen.
– U dient ten alle tijde een reddingsvest aan te hebben in de boot.
– Het gebruik van een boot is te allen tijden op eigen risico!
– Zoals u van de natuur en de omgeving geniet willen de mensen na u dat ook. Daarom moet al het afval worden opgeruimd dit geld ook voor sigaretten enz. België is erg streng wat betreft afval. Daarom word er ook verzocht om bij voorbaat glas, plastic en organisch afval te scheiden.
– Barbecue mag alleen bij de hutten/overkapping worden gebruikt.
– Tijgernoten zijn alleen toegestaan in gesloten verpakking door een erkend bedrijf en als haakaas.
– Mochten er in de tussentijd van uw boeking regels zijn veranderd dan word u bij aankomst aangesproken door de beheerder.
– Veel stekken kunt u niet bereiken met de auto. U zult uw visspullen moeten overvaren of met de trolly verplaatsen.

Overige informatie boodschap van de eigenaren
Wij heten iedereen welkom bij Blueslake.
We hebben een spannend jaar in het vooruitzicht. Sommigen van jullie zijn al bekend met onze regelgeving e.d., maar voor de mensen die nieuw zijn, hieronder meer uitleg.
Bij aankomst wordt u voorgesteld aan één van onze gastheren, zij zullen u o.a. vertellen over eventuele wijzigingen in het reglement, vooral in de zomer maanden voor het laten zakken van karper (bewaarzakken) e.d.
Als er vissers zijn die noten of pindas hebben meegenomen als haakaas, dan moet dit worden getoond aan de gastheer, zodat hij kan beoordelen of ze op de juiste manier zijn bereid en dat de verpakking nog goed gesloten is (gekocht in de winkel). Als dit niet vooraf gemeld wordt, dan mag u ze helaas niet gebruiken.
De stekken worden toegewezen op basis van loting. Met name in gemixte groepen.
Diegenen die het water geheel geboekt hebben, mogen onderling bepalen wie waar gaat zitten.
Van de stekken 4 en 5 , die we ‘de Eikenboom’ noemen, wordt normaliter geen gebruik gemaakt in gemixte groep- en, want dit is gezien de positie erg onhandig. De reden waarom is duidelijk te zien als u bij het meer staat, maar als het gehele meer wordt afgehuurd is de keus aan uzelf of u deze stekken wilt gebruiken.
Wanneer mogelijk, zouden wij het waarderen dat u ons laat weten wat de boottijden (oversteek naar Engeland) zijn. Dit helpt ons in te schatten wanneer u ongeveer aankomt. Het laatste en het belangrijkste is, is dat alle vissers goed worden geïnformeerd over onze regels en reglementen. Het zijn er niet veel, maar ze zijn wel belangrijk.
Let op: Het gebruik van noten/pinda’s om te voeren is NIET toegestaan, wel mag het als haakaas gebruikt worden. We hebben kant en klare partikels en pellets deze kunt u op locatie kopen.
Vanuit Blueslake hopen wij dat u een geweldige vakantie ervaart.

Op alle wateren die Angling Escapes bemiddelt bent u verplicht om First Aid mee te nemen en de karper hiermee te behandelen.
De beheerder, de eigenaar noch Angling Escapes zijn niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal van goederen of ongelukken en/of lichamelijk letsel. Zowel de beheerder/eigenaren van het water als Angling Escapes kunnen niet verantwoor-delijk gehouden worden voor beschadigingen of verlies van uw spullen.
Belangrijk, zorg ervoor dat u een reis en een annulering verzekering heeft afgesloten.
Als de bovenstaande regels niet worden gerespecteerd mag de eigenaar u ten allen tijden dwingen het terrein te verlaten zonder enige teruggave van de reissom.
Wij van Angling Escapes, de eigenaar en de beheerder van het terrein wensen u een zeer goede vangst en hopen dat uw verblijf naar uw zin zal zijn.

Handige adressen in de omgeving van Blueslake

Ziekenhuis: AZ Sint-Jozef Westmalle, Oude Liersebaan 4, 2390 Malle, België +32 3 380 20 11
Supermarkt: Carrefour market brecht, Gemeenteplaats 2, 2960 Brecht, België

Reglement Blueslake 1, België

Waarom boeken bij Angling Escapes?

Veilig en betrouwbaar
Direct betalen via div. betaalmethodes
Ruime keuze uit div. betaalwateren
4.6 out of 5 stars on Google Google
4.5 out of 5 stars on Facebook Facebook
In 3 simpele stappen geregeld!

      1. Selecteer aankomst en vertrek
       2. vul uw gegevens in
      3. Bevestiging en betaling

Banktransfer Belfius Sofort E-Banking Ideal Mastercard Mister Cash Paypal Visa
Copyright Angling Escapes | © 2021. All Rights Reserved