Angling Escapes Team

Het team bij Angling Escapes bestaat uit een hechte club karper en roofvissers, ambitieuze vissers die elke dag weer gaan voor de beste prestaties aan de waterkant! We stellen ons graag aan je voor! Klik gerust even rond, want onder “lees meer” kom je alles te weten over wat zij voor jou kunnen betekenen en ontdek je leuke weetjes! Aangenaam!

Bert Altena

Bert Altena

Webmaster | Google optimalisatie | Teammember | Redacteur

Van kinds af aan ben ik te vinden aan de waterkant. Vanaf een jaar of 12 heb ik het karpervissen geleerd van Thomas Lont, destijds fotograaf van "het visblad" en een fanatieke karpervisser. Wat het karpervissen voor mij leuk maakt is de ontspanning en de voorbereiding op de karpersessie in combinatie met een manier van vissen wat constant vernieuwing nodig heeft om de karper weer te kunnen verrassen!

Carlo Carpels

Carlo Carpels

Teammember | Consultant

Enkele jaren later zijn daar kanalen en rivieren bij gekomen. Waar ik tot op het heden nog altijd mijn meeste tijd in stekt . Elk jaar doen we enkele buitenlandse trips zowel openbaar als betaalwaters nu deze laatste doen we meer en meer met vrienden om dat toch een belangrijke factor is. Wat we weleens allemaal vergeten in ons druk leven, het genieten met elkaar aan de waterkant.

Erwin Faassen

Erwin Faassen

Teammember | Consultant

Op zoek naar de vis en puzzelstukjes verzamelen van het betreffende water, om de vis ook daadwerkelijk te vangen en de verzamelde puzzelstukjes op zijn plek te kunnen leggen. Met mijn plek in het team van Angling Escapes hoop ik vooral te kunnen gaan helpen in het zoeken naar deze puzzelstukjes op de aangeboden wateren, zodat iedereen er profijt van heeft en vis vangt!

Harm Ketelaars

Harm Ketelaars

Teammember | Consultant

Een van de mooiste trips vind ik de trips naar Frankrijk. Fijne herinneringen en mooie verhalen heb ik van onze jaarlijkse voor- en najaarstrips die we hebben gemaakt tot nu toe. We hebben veel jaren gepionierd door heel Frankrijk. Dat heeft al veel mooie vissen, verhalen en herinneringen  opgeleverd.

Job Haes

Job Haes

Teammember | Consultant

Nu aardig wat jaren later is het karpervirus heviger dan ooit. Ik probeer jaarlijks drie keer per jaar een week in Frankrijk te vissen. Mijn voorkeur gaat uit naar grote openbare stuwmeren of rivieren en wateren waarbij veel doorzettingsvermogen voor nodig is. Wiervisserij en obstakels maken een groot deel uit van mijn visserscarrière. Daarbij spendeer ik een groot gedeelte van mijn tijd in het observeren en het zoeken naar de vis.

Niels Sprangers

Niels Sprangers

Teammember | Consultant

Dit begon op mijn fietskar in de nabij gelegen stromen, meren en kanalen. Wat later met de fietskar achter de brommer werd om ook wat verder te komen. Luxe stretchers en tenten waren nog niet nodig, we sliepen lekker buiten op onze foudraal. Daarna heeft het vissen op een lager pitje gestaan. Rond mijn 21ste heb ik samen met Tino, Harm en Stein alias The Bikse Boys mijn passie voor vissen weer opgepakt.

Reclin de Gries

Reclin de Gries

Eigenaar Angling Escapes

Al gaande weg deden mogelijkheden zich voor. En dit was onder andere het beginnen van heen reisbureau gespecialiseerd in visreizen. In 2010 werd het dan ook eindelijk een waarheid! En begon ik mijn reisbureau onder de naam De Vissende Hollander. Het duurde niet lang en het bedrijf groeide ook internationaal met goeie vissers en betrouwbare mensen. Waardoor het makkelijker was om een naamswijziging te doen naar Angling Escapes.

Roel de Laat

Roel de Laat

Teammember | Consultant

Dus op naar de hengelsportzaak. Daar kocht ik één pieper, één pakje kant en klare onderlijntjes, één kilo zakje bollies, bollie naald en één tubelood. Thuis een oude werphengel met een zeemolen van mijn vader gepakt en op naar de waterkant. Na twee uur ving ik mijn eerste karper. Mijn vismaat de slip bedienen en ik drillen, deze vis heeft mij het karpervirus bezorgd.

Stein Verheggen

Stein Verheggen

Teammember | Consultant

Paar jaar daarop met vriendjes in de omstreken van Hilvarenbeek gevist op voornamelijk voorns en brasems. Waarna ik op 8 jarige leeftijd mijn eerste karper wist te vangen. Wat was ik trots. Meteen met mijn groen loekie-fietsje een wegwerpcamera thuis gaan halen. Toen meteen besmet met het karpervirus. Paar jaar later ving ik mijn eerste snoeken in de winter. Wat was dat machtig hoe die snoeken op de voorns en pluggen klapten.

Tino van Spaandonk

Tino van Spaandonk

Teammember | Consultant

Jaren later ben ik meer een statische boillie visser geworden. Hiermee heb ik nog steeds na al die jaren veel plezier. Het liefst werp ik mijn aas nog op beoogde plek, uitvaren met een voerboot of uitroeien is niet zo mijn ding. Ten eerste heeft dat met mijn roeiskills te maken, ten tweede en dat is voor mij de hoofdreden, ik vind het gewoon meer vissen en leuk om te doen.