Angling Escapes Team

Het team bij Angling Escapes bestaat uit een hechte club karper en roofvissers, ambitieuze vissers die elke dag weer gaan voor de beste prestaties aan de waterkant! We stellen ons graag aan je voor! Klik gerust even rond, want onder “lees meer” kom je alles te weten over wat zij voor jou kunnen betekenen en ontdek je leuke weetjes! Aangenaam!

Ben Francis

Ben Francis

Engelse vertegenwoordiger | Consultant

I’m fortunate enough to balance a healthy work/fishing relationship and I often have the opportunity to explore venues across Europe whilst attending meetings overseas. When I’m in the UK, I prefer to spend my time fishing my local stretches of river as there is miles and miles of water to explore where I’ll rarely see another angler. Angling to me is about relaxing and enjoying natural surroundings, busy day tickets and competitive circuit waters

Bernd Werner

Bernd Werner

Duitse vertegenwoordiger | Consultant

Die letzten 31 Jahre habe ich damit verbracht, einem Zielfisch nachzustellen, dem Karpfen. Karpfenangeln ist für mich nicht nur einfach ein Hobby, sondern ist für mich eine Passion geworden. Dadurch kam auch die Zusammenarbeit mit Reclin und Edwin von Angling Escapes zustanden.

Bert Altena

Bert Altena

Webmaster | Google optimalisatie | Teammember | Redacteur

Van kinds af aan ben ik te vinden aan de waterkant. Vanaf een jaar of 12 heb ik het karpervissen geleerd van Thomas Lont, destijds fotograaf van "het visblad" en een fanatieke karpervisser. Wat het karpervissen voor mij leuk maakt is de ontspanning en de voorbereiding op de karpersessie in combinatie met een manier van vissen wat constant vernieuwing nodig heeft om de karper weer te kunnen verrassen!

Bjorn Verbeeck

Bjorn Verbeeck

Teammember | Consultant

Ik vis al vanaf mijn 13e jaar. Ondertussen 15 jaar uitsluitend op karper. En in 2019 heb ik het bedrijf Holland Baits overgenomen, wat nu bijna een full time job is. Gelukkig heb ik veel hulp van mijn vrouw Katrien. In België vis ik het liefst op putten waar ik met de boot op kan

Carlo Carpels

Carlo Carpels

Teammember | Consultant

Enkele jaren later zijn daar kanalen en rivieren bij gekomen. Waar ik tot op het heden nog altijd mijn meeste tijd in stekt . Elk jaar doen we enkele buitenlandse trips zowel openbaar als betaalwaters nu deze laatste doen we meer en meer met vrienden om dat toch een belangrijke factor is. Wat we weleens allemaal vergeten in ons druk leven, het genieten met elkaar aan de waterkant.

Erwin Faassen

Erwin Faassen

Teammember | Consultant

Op zoek naar de vis en puzzelstukjes verzamelen van het betreffende water, om de vis ook daadwerkelijk te vangen en de verzamelde puzzelstukjes op zijn plek te kunnen leggen. Met mijn plek in het team van Angling Escapes hoop ik vooral te kunnen gaan helpen in het zoeken naar deze puzzelstukjes op de aangeboden wateren, zodat iedereen er profijt van heeft en vis vangt!

Harm Ketelaars

Harm Ketelaars

Teammember | Consultant

Een van de mooiste trips vind ik de trips naar Frankrijk. Fijne herinneringen en mooie verhalen heb ik van onze jaarlijkse voor- en najaarstrips die we hebben gemaakt tot nu toe. We hebben veel jaren gepionierd door heel Frankrijk. Dat heeft al veel mooie vissen, verhalen en herinneringen  opgeleverd.

Job Haes

Job Haes

Teammember | Consultant

Na ruim 20 jaar karpervissen is het karpervirus heviger dan ooit. Ik probeer drie keer per jaar een week in Frankrijk te vissen. Mijn voorkeur gaat uit naar grote openbare stuwmeren of rivieren en wateren waarbij veel doorzettingsvermogen voor nodig is. Wiervisserij en obstakels maken een groot deel uit van mijn visserij. Daarbij spendeer ik een groot gedeelte van mijn tijd aan het observeren en het zoeken naar de vis.

Marike Dijkstra

Marike Dijkstra

Social media manager

Ik ben Marike Dijkstra en ik hou me graag bezig met socialmedia en fotografie. Maar ondanks deze hobby's ken ik Reclin (de eigenaar van Angling Escapes) al een lange tijd en zijn we goeie vriendinnen. In drukke tijden werd mij gevraagd of ik wou helpen met Facebook. Na deze afspraak help ik nog altijd met plezier!

Niels Sprangers

Niels Sprangers

Teammember | Consultant

Dit begon op mijn fietskar in de nabij gelegen stromen, meren en kanalen. Wat later met de fietskar achter de brommer werd om ook wat verder te komen. Luxe stretchers en tenten waren nog niet nodig, we sliepen lekker buiten op onze foudraal. Daarna heeft het vissen op een lager pitje gestaan. Rond mijn 21ste heb ik samen met Tino, Harm en Stein alias The Bikse Boys mijn passie voor vissen weer opgepakt.

Peter Luft

Peter Luft

Teammember | Kok

Tijdens de vele trips die we al gehad hebben in veelal Frankrijk en Tsjechië beleven we veel lol en staat de samenhorigheid centraal, ik ben er dan ook trots op dat ik deel uit mag maken van dit team en dat ik hier op mijn manier een bijdrage aan kan leveren.   

Reclin de Gries

Reclin de Gries

Eigenaar Angling Escapes

Al gaande weg deden mogelijkheden zich voor. En dit was onder andere het beginnen van heen reisbureau gespecialiseerd in visreizen. In 2010 werd het dan ook eindelijk een waarheid! En begon ik mijn reisbureau onder de naam De Vissende Hollander. Het duurde niet lang en het bedrijf groeide ook internationaal met goeie vissers en betrouwbare mensen. Waardoor het makkelijker was om een naamswijziging te doen naar Angling Escapes.

Roel de Laat

Roel de Laat

Teammember | Consultant

Dus op naar de hengelsportzaak. Daar kocht ik één pieper, één pakje kant en klare onderlijntjes, één kilo zakje bollies, bollie naald en één tubelood. Thuis een oude werphengel met een zeemolen van mijn vader gepakt en op naar de waterkant. Na twee uur ving ik mijn eerste karper. Mijn vismaat de slip bedienen en ik drillen, deze vis heeft mij het karpervirus bezorgd.

Ronny Pylser

Ronny Pylser

Teammember | Consultant

Ik kijk nu elk jaar uit naar onze  vistrips naar Frankrijk. Dat is echt genieten!! Ikzelf hou van ruimte en de mooie omgeving rond de waters. Die waters kan je vinden op de site van Angling Escapes, duidelijk om te boeken en snel antwoord voor als er iets is. Heel blij met die goede service, en ik ben dan ook trots dat ik tot het team behoor.

Stein Verheggen

Stein Verheggen

Teammember | Consultant

Paar jaar daarop met vriendjes in de omstreken van Hilvarenbeek gevist op voornamelijk voorns en brasems. Waarna ik op 8 jarige leeftijd mijn eerste karper wist te vangen. Wat was ik trots. Meteen met mijn groen loekie-fietsje een wegwerpcamera thuis gaan halen. Toen meteen besmet met het karpervirus. Paar jaar later ving ik mijn eerste snoeken in de winter. Wat was dat machtig hoe die snoeken op de voorns en pluggen klapten.

Tino van Spaandonk

Tino van Spaandonk

Teammember | Consultant

Jaren later ben ik meer een statische boillie visser geworden. Hiermee heb ik nog steeds na al die jaren veel plezier. Het liefst werp ik mijn aas nog op beoogde plek, uitvaren met een voerboot of uitroeien is niet zo mijn ding. Ten eerste heeft dat met mijn roeiskills te maken, ten tweede en dat is voor mij de hoofdreden, ik vind het gewoon meer vissen en leuk om te doen.

Wilbert Laros

Wilbert Laros

Teammanager | Consultant

Vissen is voor mij een uitlaatklep. Het altijd buiten zijn lekker in de natuur... het karpervissen heeft voor mij wel de grootste passie. Maar niet alleen voor mezelf, zeker ook voor heel veel andere vissers. Zo ben ik namelijk ook actief in 2 verenigingen, hierin regelen we veel activiteiten, zoals ook het vertegenwoordigen van 2 jeugdteams op het EK karpervissen op Lake Katlov in Tsjechië.