Niels Sprangers team member Angling Escapes

Niels Sprangers

Teammember | Consultant

Mijn naam is Niels Sprangers alias The Carphunter en woon in Esbeek.

Daar woon ik samen met mijn vrouw en 2 prachtige dochters. Van beroep ben ik meewerkend voorman op een timmerfabriek. In het weekend ga ik graag biljarten en natuurlijk vissen.

Op mijn zesde ben ik begonnen met het vangen van stekelbaarsjes in de sloot. Daarna ben ik met een vaste hengel gestart en rond mijn twaalfde met het karper vissen. Toen ik 16 jaar was ben ik fanatiek gaan karper vissen.

Dit begon op mijn fietskar in de nabij gelegen stromen, meren en kanalen. Wat later met de fietskar achter de brommer werd om ook wat verder te komen. Luxe stretchers en tenten waren nog niet nodig, we sliepen lekker buiten op onze foudraal. Daarna heeft het vissen op een lager pitje gestaan. Rond mijn 21ste heb ik samen met Tino, Harm en Stein alias The Bikse Boys mijn passie voor vissen weer opgepakt.

Tegenwoordig zijn wij vaak te vinden op verschillende wateren en zelfs in verschillende landen. In het voor- en najaar gaan we altijd een week naar het buitenland. En tussendoor proberen we zoveel mogelijk nachten te gaan vissen. Daarnaast doen we ook aan verschillende wedstrijden mee.

We doen alles met zijn vieren, iets vangen is leuk maar samen plezier maken en genieten van de omgeving is het belangrijkste!!