Harm Ketelaars team member Angling Escapes

Harm Ketelaars

Teammember | Consultant

Mijn naam is Harm Ketelaars.
Ik ben getrouwd en vader van 2 mooie dochters van 10 en 9 jaar. Ik woon al heel mijn leven in Hilvarenbeek en daar ben ik ook begonnen met vissen.

Denk, dat ik ongeveer een jaar of 8 was, dat ik begon met het vissen op witvis. In die tijd viste ik al samen met mijn maat Tino.

Toen de eerste karper werd gevangen op een te kleine werphengel was ik meteen verslaafd aan deze sterke vis. We gingen met ons fietsje naar de Leemputten te Esbeek om daar ons hengeltje uit te gooien. Daar leerde ik Stein kennen.  Al snel gingen we ons visgebied uitbreiden. Later ging Niels ook met ons mee en we vissen nu nog vaak met zijn vieren.

Een van de mooiste trips vind ik de trips naar Frankrijk. Fijne herinneringen en mooie verhalen heb ik van onze jaarlijkse voor- en najaarstrips die we hebben gemaakt tot nu toe. We hebben veel jaren gepionierd door heel Frankrijk. Dat heeft al veel mooie vissen, verhalen en herinneringen  opgeleverd.

Tot nu toe heb ik heel veel verschillende waters gezien en veel karpers kunnen vangen. En het is vooral genieten om met zijn 4en op pad te zijn. Waar ik ook een mooie sessie heb beleefd was op een water van Angling Escape, Castle Lake. We hebben daar veel mooie karpers gevangen met een gezellige groep karpervissers.