Erwin Faasen team member angling escapes

Erwin Faassen

Teammember | Consultant

Mijn naam is Erwin Faassen, woonachtig in het mooie Eindhoven in Noord- Brabant.
De eerste keer vissen was met een schoolvriend in groep 7 van de basisschool, we vingen een paar voorntjes met de vaste hengel en dat was het startschot van mijn visverslaving.
Binnen no time werd de vaste hengel ingewisseld voor een werphengel en ging ik voornamelijk gericht vissen op snoek. Dit was erg leuk, totdat ik het vissen op karper ontdekte! Van de felle runs en de (vaak) hevige drills erna, kreeg ik nóg meer adrenaline dan bij het vissen op snoek. Een karpervisser was geboren…

Na vele jaren van vissen op karper in eigen regio, begon het steeds meer te dagen om nieuwe plekken te ontdekken en te bevissen. Iets wat in mijn huidige visserij nog steeds belangrijk is. Het onbekende aangaan en gas geven! Op zoek naar de vis en puzzelstukjes verzamelen van het betreffende water, om de vis ook daadwerkelijk te vangen en de verzamelde puzzelstukjes op zijn plek te kunnen leggen.
Met mijn plek in het team van Angling Escapes hoop ik vooral te kunnen gaan helpen in het zoeken naar deze puzzelstukjes op de aangeboden wateren, zodat iedereen er profijt van heeft en vis vangt!